PANTONE a decis ce culori se vor purta în sezonul primăvară-vară 2020!

PANTONE a decis ce culori se vor purta în sezonul primăvară-vară 2020!

Vrei să știi care este trendul pentru sezonul primăvară-vara 2020? Cei de la Pantone au stabilit deja culorile anului următor, indiferent dacă este vorba despre haine, accesorii sau genți.

Directorul executiv al Pantone Color Institute, Leatrice Eisman, a declarat faptul că modă este adesea un indicator al ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Din punct de vedere colorist și din punct de vedere al design-ului, perceptivitatea nuanțelor de albastru sunt foarte liniștitoare și definesc astfel trendul pentru anul următor.

Totodată este vorba și despre echilibru. Unii oameni văd o culoare și își imaginează un sunet care o însoțește. Același lucru se întâmplă și cu alte simțuri olfactive. Mirosim un anumit miros și ne gândim automat la o culoare. Nuanțele de albastru, de exemplu, te vor duce cu gândul la mare.

Iată culorile de top stabilite de Pantone pentru primăvară-vară 2020:

Roșu Scarlet

Eiseman a spus că această nuanță de roșu aprins sugerează atenție și feminitate. Luna trecută în Franța, Prima Doamnă Melania Trump a purtat o rochie în culoarea roșu scarlet. Omologul ei francez, Brigitte Macron, a purtat la un eveniment o nuanță similară într-o rochie decupată.

Culoarea șofranului

Galbenul a fost întotdeauna o culoare de primăvară, sugerând perspectivele primăverii, asemănătoare cu a șofranului și cu lumina soarelui. Această nuanță foarte puternică și hotărâtă adaugă o pată de strălucire în paleta de culori pentru 2020 din punctul de vedere al lui Eiseman. Aceasta a spus faptul că șofranul este o dovadă că suntem într-adevăr interesați să aflăm mai multe despre arome, în special atunci când sunt utilizate în alte țări.

Coajă de portocală

Directorul Pantone a spus că această culoare asemănătoare că tarta de portocale va fi destul de influență în sezonul următor primăvară-vara. Designerii au adăugat această nuanță în colecțiile lor de primăvară. Chiar Cheetos a organizat joi primul sau show de modă „House of Flamin” Haute ”. Eiseman a spus că portocaliul a fost întotdeauna un cultivator lent în materie de modă. Acum, sezon după sezon, există o anumită tonalitate de portocaliu.

Verde Biscay

Această nuanță este rece și răcoritoare, chiar acvatică, iar numele te poate duce cu gândul la călătorie, la vacanță.

Albastrul clasic

 Amintind de cerul albastru intens, classic blue este o culoare care are o influență calmantă. Și după cum sugerează și numele, această nuanță marină profundă și întunecată are puțin mai multă viață și vitalitate. De exemplu, Meghan Markle a purtat rochii în nuanțe classic blue.

Denim

Eiseman a descris această „nuanță super confortabilă” ca fiind că o nouă pereche de blugi noi, pe care tocmai ai pus-o pe ține.

Roz coral

Priyanka Chopra, Kate Middleton și chiar regina Elisabeta a II-a au îmbrăcat vestimentații în această culoare caldă și primitoare. Pe lângă faptul că purtătorii acesteia ies în evidență într-o mulțime, Coral Pink are o istorie proprie, ridicând popularitatea modelului Living Color. „Specialiștii Pantone știu că, în general, o culoare a anului are un efect de reținere pentru anul următor. Astfel Coral Pink este o versiune mai ușoară de primăvară a culorii din 2019 Living Coral.

Galben

Yellow Iris (LFW) și Sunlight (NYFW) sunt două nunațe delicate de galben, primul - mai vibrant și al doilea - mai pastelat. În orice caz, vorbim despre tonuri pozitive, calde și optimiste.

Alb strălucitor și alte culori neutre, de bază, pentru primăvara-vara 2020

Acest element de bază poate fi, de asemenea, o nuanță preferată pentru primăvară 2020 în combinații cu alte culori mai îndrăznețe. Actrița Rooney Mara a optat pentru o rochie albă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Pentru stilul casual această opțiune modernă poate lasă purtătorul să se simtă curat și impecabil. Albul strălucitor este atunci când ai nevoie de „ziua aceea fără culoare, puritate și curățenie”, așa cum a declarat directorul Pantone.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări