Părinţi de vedete: din spatele camerei în lumina reflectoarelor

Părinţi de vedete: din spatele camerei în lumina reflectoarelor

Justin Bieber a ţinut să le arate tuturor cât de mândru este de mama sa, aşa că la American Music Awards a chemat-o pe aceasta pe scenă pentru a-i mulţumi pentru tot ceea ce a făcut pentru el atât pentru a-l ajuta să devină celebru cât şi pentru susţinerea morală pe care i-o oferă în tot ceea ce face.

Justin Bieber trebuie să-i mulţumească mamei sale, Patricia Mallette, pentru succesul şi faima pe care le are în prezent. Artistul a şi făcut acest lucru în cadrul American Music Awards, unde a chemat-o pe mama sa pe scenă pentru a-i demonstra cât îi este de recunoscător. Patricia îşi încuraja fiul să cânte, timp în care îl filma, după care punea filmuleţele pe Youtube. Acesta a fost şi modul în care a fost descoperit şi transformat în idolul adolescenţilor din lumea întreagă.

Kate Moss

Kate Moss are o relaţie foarte apropiată cu mama sa, Linda Shepherd, o fostă barmaniţă. Aceasta chiar s-a mutat cu fiica sa pentru a o ajuta să menţină un echilibru între îndatoririle de mamă şi cele profesionale. Deşi a trecut prin multe momente de cumpănă, după mai multe depresii şi scandaluri cu droguri, Kate Moss a avut mereu parte de susţinerea mamei sale care reuşeşte cumva să o aducă pe vedetă cu picioarele pe pământ şi să o responsabilizeze îndeajuns de mult.

Rihanna

Mama Rihannei, Monica Fenty, este o fostă contabilă născută în Guyana. Cele două se înţeleg bine însă au momente puţin tensionate atunci când vine vorba de viaţa amoroasă a vedetei, din cauza alegerilor făcute de Riri pe care Monica le consideră neinspirate. Are şi motive să se teamă însă, având în vedere că fiica sa a trecut prin mai multe despărţiri şi împăcări cu Chris Brown, bărbatul care se află sub eliberare condiţionată pentru că a agresat-o fizic în urmă cu câţiva ani. Este de înţeles aşadar frustrarea mamei care îşi vede aşadar fiica din nou în braţele unui bărbat care are antecedente atât de negative.

Brad Pitt

Bill, deţinătorul unei companii de camioane şi soţia sa, Jane Pitt, consilier şcolar, s-au văzut nevoiţi să „înfrunte” lumina reflectoarelor graţie fiului lor, celebrul Brad Pitt.

Lindsay Lohan

Actriţa e trecut printr-o o perioadă foarte tensionată cu mama sa, Dina, în urmă cu ceva timp, când a fost chemată poliţia la casa Dinei, din cauză că cele două se pare că s-au luat la bătaie. . "Poliţia a luat notă de situaţie, dar nu a operat nicio arestare şi a părăsit în scurt timp locul altercaţiei", a declarat, la momentul respectiv purtătorul de cuvânt al postului de poliţie din Nassau, Statele Unite.

Aceasta a menţionat că scandalul a izbucnit în faţa reşedinţei mamei actriţei - care se află în Merrick, la aproape 50 de kilometri la est de oraşul New York. Conflictul nu s-a soldat cu victime şi nici pagube materiale, se arată în raportul poliţiştilor.

Cele două au trecut însă peste probleme, iar Lindsay a recunoscut că mama sa este cea mai importantă persoană din viaţa ei.

Lindsay admite că este foarte ataşată de mama sa şi se bucură de relaţia apropiată pe care o au, cu toate că au trecut prin momente tensionate în trecut.

„Mama mea este cea mai puternică persoană pe care o cunosc. Există o anumită legătură mamă-fiică ce se creează atunci când nu există o figură paternă în peisaj, iar noi două avem asta”, a adăugat actriţa.

Sursa: one.ro

Recomandări