Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în Taur. Întunericul se transformă în lumină

Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în Taur. Întunericul se transformă în lumină

Luna Nouă se ridică pe cer mai luminoasă ca niciodată. Zorii ei ne aduc un nou început, iar noi trebuie să fim pregătiți să îl întâmpinăm cu brațele deschise. 

În noaptea de 22 spre 23 aprilie 2020 avem Luna Nouă de aprilie ce are loc în zodia Taur, fiind singura Luna Nouă în Taur a acestui an. Luna Nouă este în conjuncție cu rebelul și imprevizibilul Uranus, planeta libertății și eliberării, aflată în Taur până în 2026.

Lunile Noi sunt întotdeauna cele care setează energia de nou început și sub care plantăm semințele pentru ce va urma.

Această lună va străluci pe cerul întunecat, aducând cu ea noi speranțe, începuturi frumoase și schimbări neașteptate. Este timpul să reflectăm asupra vieții noastre și să ne reorientăm pentru a găsi fericirea pe care o căutăm de atât de mult timp. Noaptea întunecată prevestește un viitor luminos - însă totul depinde doar de noi, de alegerile noastre.

De ce avem nevoie? Este momentul să ne scufundăm adânc în noi pentru a găsi lumina. Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec 

Crede în tine și în intuiția ta. Inima ta știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Luptă pentru ceea ce îți dorești.

Taur 

Luna Nouă vine să facă lumina în sufletul tău; nu îi închide ușa, ci accept-o. Te va ajuta să vezi lucrurile cu alți ochi, să iei câteva decizii importante și să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor care chiar contează.

Gemeni

Nu mai sta pe gânduri; dacă îți dorești cu adevărat ceva, acesta este momentul pentru a lupta pentru a îți împlini visurile. Ai curajul de a ieși din zona de confort.

Rac

Ferește-te de întuneric pentru că deține puteri pe care nimeni nu le cunoaște; te poate trimite într-o cădere fără sfârșit. Luptă pentru a vedea luminița de la capătul tunelului; luptă pentru a fi fericită.

Leu

Să nu uiți niciodată asta: cu cât este mai întunecat drumul pe care mergi cu atât sunt mai luminoase posibilitățile tale în viață. Aceasta este o perioadă dificilă, nu o viață dificilă. Mergi mai departe, nu te da bătută.

Fecioară

Acceptă liniștea care te înconjoară, nu lupta cu ea; este aici pentru a te ajuta să te regăsești, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele, să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Balanță

Acum este momentul să îți descoperi cele mai îndrăznețe și puternice visuri. Profită de această perioadă pentru a îți da seama ce îți lipsește din viața ta.

Scorpion

Ridică-te de la pământ, caută în sufletul tău curajul de care ai nevoie și mergi mai departe. În scurt timp va răsări și soarele pe strada ta. Eșți mai puternică decât crezi.

Săgetător

Nu lupta cu întunericul. În momentul în care accepți umbrele din interiorul tău, acestea devin prietenii tăi adevărați și te ajută să devii neînfricată în toate aspectele vieții.

Capricorn

Toate problemele, toate grijile, tot întunericul, toate gândurile negative... toate acestea vor dispărea lăsând loc unei lumini puternice și încărcate cu energie pozitivă.

Vărsător

Împărtășește-ți energia cu Universul pentru că acum ia naștere viitorul tău. Trăiește liber, bucură-te de viață și ține cont că fericirea ta depinde doar de tine.

Pești

Nu te teme pentru că Luna are grijă de sufletul tău, ai încredere în ea. Însă învață să ai încredere și în tine. Viitorul pe care ți-l dorești este la un pas distanță de zona ta de confort. Sursa

Recomandări