Pe 5 și 6 martie, producătorii locali vă invită la Târgul ”Mărțișor Dulcișor”!

Pe 5 și 6 martie, producătorii locali vă invită la Târgul ”Mărțișor Dulcișor”!

Cu doar câteva zile înainte de 8 Martie, Ziua Femeii, producătorii locali și artizani talentați vor fi prezenți la Târgul de primăvară ”Mărțișor Dulcișor”. 

Peste 70 de femei producătoare vă așteaptă pe 5 - 6 martie 2022, în Parcul ”Alunelul”, începând cu ora 9.00, cu produse locale și obiecte meșteșugite din care puteți alege, persoanelor dragi, cadouri cu totul deosebite.

La Târgul ”Mărțișor Dulcișor” vor fi prezenți și producători care vor comercializa produse precum carne şi mezeluri afumate natural, după reţete tradiţionale, pâine și produse de panificație, fructe proaspete, dar și uscate, produse apicole, ceaiuri din plante naturale, migdale, nuci și alune, cașcavaluri și brânzeturi, vinuri și deserturi. 

Iubitorii de flori și grădinărit vor avea la dispoziție o gamă variată de specii de flori bune pentru plantat în această perioadă.

La Târgul ”Mărțișor Dulcișor” vor fi prezenți și meșteșugari în olărit, pregătiţi cu unelte și articole din cermică, precum și bijutieri artizanali sau producători de săpunuri şi creme făcute doar cu ingrediente naturale.

De asemenea, producătorii locali vin cu o inițiativă de binefacere pentru refugiații din Ucraina, astfel că, în cadrul Târgului, va fi amenajată o boxă pentru doritorii de a face donații pentru refugiații din Ucraina.

Sperăm să putem ajuta împreună cât mai mult, să aducem puțină bucurie și speranță pentru cei care au nevoie - ne-a declarat Diana Crudu, ambasadoarea producătorilor autohtoni.

Evenimentul este organizat de Asociaţia ”Ia Moldova Acasă”, în parteneriat cu Federatia Națională a Fermierilor și cu sprijinul Preturii Buiucani, și reunește producătoare locale de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv Transnistria și UTA Găgăuzia.

Cumpară local! Bucură-te, dăruind!

Următorul Târg ”Mărțișor Dulcișor” va avea loc pe 19-20 martie 2022. 

Recomandări