Planta banilor. Unde se amplasează în casă ca să ai noroc la bani

Planta banilor. Unde se amplasează în casă ca să ai noroc la bani

În feng shui-ul tradițional, există plante care sporesc energia abundenței și de aceea poartă numele de planta banilor. Planta banilor se așează, de regulă, în centrul bunăstării dintr-o casă, dar poate fi benefic și în alte zone ale casei.

Cum îngrijești planta banilor

Este una dintre cele mai frumoase și mai delicate plante aducătoare de noroc. Frunzele arborelui sunt palmate și au cinci foliole lucioase. Adepții Feng-shui sunt de părere că cele cinci foliole nu sunt altceva decât simbolurile celor cinci elemente fundamentale. Adesea, tulpinile plantei sunt împletite. Ca plantă de interior, atinge cel mult înălțimea unui copăcel.

Planta banilor nu are nevoie de o îngrijire specială. E suficient să aibă lumină din belșug și trebuie udate imediat ce pământul s-a uscat.

Unde să amplasezi planta banilor

Planta banilor trebuie așezata în zona banilor din casa ta sau din birou, în zona sănătății și în zona faimei. Nu poziționa planta banilor în baie sau în zona dragostei.

Zona bogăției și abundenței dintr-o cameră este în partea stângă cum intri pe ușă.

Așează planta la expunere indirectă a luminii sau la o fereastră cu orientare nordică și rotește planta săptămânal, astfel încât să crească dreaptă și nu înclinată spre lumină.

Ca să atragi banii în casă, înainte de a sădi planta, pune în ghiveci 6 monede, imaginează-te o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când uzi Copacul banului, adu-ți aminte de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu te va programa spre succes.

Culoarea ideală a ghiveciului este roșu sau bordo, de asemenea s-ar potrivi maro, negru, auriu sau argintiu. Sursa

Recomandări