Poartă roșu de Sfântul Valentin!

Poartă roșu de Sfântul Valentin!

Peste câteva zile vom sărbători Ziua Îndrăgostiților și, cel mai probabil, ți-ai făcut deja planuri cum vei sărbători această zi. Fie că o vei petrece alături de partenerul tău sau în compania prietenii, optează pentru o ținută care să includă ceva roșu!

Ținute cu atitudine pentru a sărbători 14 februarie!

Aceasta culoare este întotdeauna vedeta sezonului. Potrivit psihologiei culorilor, roșu transmite energie, securitate, dragoste și senzualitate, așa că nu lăsa să treacă această sărbătoare fără a purta o haină de culoare roșie.

Multor femei nu le place roșu pentru că este o culoare intensă și provocatoare și, probabil, greu de asortat.

Iată câteva moduri de a adopta această culoare în ținute!

1. Rochia este piesa vestimentară perfectă pentru a crește stima de sine și a cuceri.

În cazul în care ai de gând să sărbătorești într-un local sau în aer liber, ia în considerare o rochie roșie sau pantaloni strâmți și o bluză în culori contrastante. Vei fi feminină și în plus, te vei simți confortabil.

2. Dacă te pregătești să mergi cu iubitul într-un club, optează pentru o pereche de pantaloni roșii și neutralizează ținuta cu o bluză albă și un blazer.


Dar dacă nu vrei să porți haine roșii, recomandarea noastră este să optezi pentru accesorii de culoare roșie.

3. Dacă te duci la un restaurant sau într-un loc mai oficial, orice ținută de mai sus este valabilă, doar că pentru un look complet trebuie să îmbraci și un palton de calitate.

Nuanța ta de roșu

Culoarea vinului și bordo sunt nuanțe perfecte pentru femeile cu un ten închis la culoare. Cherry Red și roșu-portocaliu va merge foarte bine unei persoane cu un ten deschis.

Sfat: Tocurile cui vor fi întotdeauna aliații noștri cei mai buni, îți dă un look stilat, îți fac picioarele să pară mai lungi și îți pot îmbunătăți postura și atitudinea. Așadar, nu poți ieși din casă fără tocuri!

Această lună este cea mai romantică din tot anul, așa că este și o bună ocazie de a îndrăzni să porți și altceva decât te-ai obișnuit până acum!

Text: Alina MATEI

Recomandări