Poziţiile sexuale ale anului 2017! Nici gând să nu le încerci cu iubitul tău

Poziţiile sexuale ale anului 2017! Nici gând să nu le încerci cu iubitul tău

Anul 2017 vine şi cu noutăţi în materie de poziţii sexuale. Te-ai plictisit de partidele de amor în care toul a devenit monoton? Uite ce trebuie să încerci pentru a avea parte de nopţi şi zile nebune de dragoste!

pozitii
Ai început să ai o viaţă sexuală plictisitoare? Adoptă aceste poziiţii sexuale şi vei vedea cum pofta va veni...exersând!

Călăreaţa îndrăzneaţă

E momentul să îl pui pe iubitul tău la respect! Trânteşte-l uşor pe podea cu picioarele în stil indian. Aşează-te tandru deasupra lui cu sprijin pe genunchi şi cu mâinile pe umerii săi. În acest fel vă puteţi simţi corpurile aproape pe toată durata actului sexual şi veţi avea mişcări uşoare, iar mai apor hardcore.


Renunţaţi la locurile obişnuite în care făceaţi sex! Pe podea, pe fotoliu, în picioare, totul va fi mai incitant!

Be THE QUEEN

Tratează-l pe iubitul tău cu bestialitate. Aşează-l pe un scaun şi fă-ţi de cap numai cum tu ştii. Te poţi pune şi cu faţa şi cu spatele la el şi puteţi avea parte de momente unice!

Împreună spre cer

Vrei să ai parte de momente unice alături de iubit? Nu rata această poziţie. Asezaţi-vă pe pat amândoi, tu pe burtă şi el peste tine. Intinde şi uneşte picioarele. Ţine-le aşa pe timpul penetrării! Sentimente ca cele pe care le vei simţi pe timpul acestei poziţii nu ai mai avut niciodată!

img

În 2017 este timpul să renunţi la tot ce ştiai despre sex până acum şi să adopţi poziţii noi în locuri cât mai ciudate!

Distracţie plăcută!

Sursa

Recomandări