Premieră în Londra: a fost deschis primul apartament de lux mobilat şi decorat exclusiv cu materiale reciclabile

Premieră în Londra: a fost deschis primul apartament de lux mobilat şi decorat exclusiv cu materiale reciclabile

Este cel mai ecologic apartament de lux din lume! Hotelul "Hilton Bankside" din Londra a luat legătura cu Societatea Vegetarienilor şi a conceput prima cameră realizată exclusiv din materiale reciclabile.

 

 

Astfel, mobila a fost făcută pe comandă dintr-un material obţinut din frunze de ananas (Pinatex), pernele sunt umplute cu hrişcă şi covoarele sint realizate din bumbac. Nici unul dintre produsele folosite la design-ul interior nu a fost testat pe animale, asigură conducerea hotelului.

Premieră în Londra: a fost deschis primul apartament de lux mobilat şi decorat exclusiv cu materiale reciclabile. Inclusiv produsele folosite de personalul de întreţinere sunt ecologice şi nu au fost testate pe animale. Până şi tapiţeria, care a pare a fi din piele, a canapelelor este 100% ecologică, fiind realizată din Pinatex.

 

 

Din acelaşi material obţinut din frunzele de ananas este realizată şi mobila. Vegetarienii care se cazează aici sunt întâmpinaţi încă de la recepţie de creaţiile de mobilier care poartă semnătura artistei londoneze Emily Potter.

Saltelele fotoliilor şi ale canapelelor precum şi pernele decorative sunt umplute cu pleavă de hrişcă şi alte materiale organice reciclate. Pernele de dormit sunt umplute cu o spumă cu memorie realizată din bambus şi poliester reciclat, care este anti-alergenică. Inslusiv produsele din baie sunt realizate din materiale reciclate.

 


Plecând de la şampon, gel de duş şi până la trusa pentru manichiură, totul este din materiale ecologice, pe bază de ginseng şi quinoa. „Aici nu se serveşte nimic de origine animală şi evităm să comandăm de la furnizori care nu au autorizaţie din partea Societăţii vegetarienilor”, a explicat pentru Daily Mail, directorul locaţiei James B. Clarke. Sursa

Recomandări