Prima imagine cu Alexandru, băiețelul Adelei Popescu

Prima imagine cu Alexandru, băiețelul Adelei Popescu

Mare eveniment în familia Adelei Popescu și Radu Vâlcan. Micuțul Alexandru, fiul lor, a fost botezat duminică, 11 septembrie, exact în ziua în care a împlinit 3 luni.

adelaradu

Slujba religioasă și momentul creștinării micutuțului i-a emoționat până la lacrimi pe celebrii părinți.

„Momentul de la biserică a fost unul foarte emoționant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este speciala”, a declarat Radu Valcan pentru libertatea.ro.

„E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuși am avut și câteva temeri, firești cred pentru părinții care asistă la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frica să nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine”, adaugă Adela Popescu.

adela-popescu

După ce emoțiile au trecut a început petrecerea. Potrivit aceleiași surse, evenimentul a fost unul restrâns, prezentatorii tv i-au avut alături doar pe membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

adela

Vedeta Pro TV, Adela Popescu, a devenit mămică pe 11 iunie 2016 și de atunci trăiește un vis.

“Viața noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul să fie weekendul acesta este ca doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei și în acelasi timp, pentru că o sărbatorim si pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă!”, a precizat Adela Popescu.

Text: Sabina NICOLAEV
Foto: libertatea.ro

Recomandări