Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Ionuț Neacșu este român, dar lucrează în Anglia, unde l-a urmat și familia lui. Bărbatul are o fetiță care a început anul acesta clasa zero, în Regatul Unit și a fost impresionat de primirea de care a avut parte la școală.

Părinții au primit un cadou constând într-un bilețel, un șervețel și un plic de ceai. Ionuț a transcris pe pagina lui de Facebook conținutul biletului:

“Dragă părinte,
Iată un mic ”cadou” pentru tine întrucât îți lași copilașul cel drag astăzi, pe mâna noastră, în prima lui zi de școală. După ce vei ajunge acasă și-ți vei șterge lacrimile cu acest șervețel, te rugăm să-ți faci un ceai cald și să te relaxezi. Amintește-ți că vom lucra împreună și vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tău.
Mulțumim pentru că ți-ai însoțit copilul, la începutul acestui an atât de important pentru el. Vom face tot ce ne stă în putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tău în explorarea acestei lumi frumoase, ce abia începe pentru el.
Ne vedem după-amiază.
Cu dragoste, din partea dnei X și a dnei Y”

El a adăugat: ”Un început de zi noroasă și câteva cuvinte ce fac să risipească norii aducerii aminte că intrarea în “viață”, se face cu prima zi de școală. Copilăria n-a plecat nicăieri… Nu încă”.

Foto: Facebook / Ionuț Neacșu

Recomandări