Prima fotografie cu Milan, fiul Shakirei şi a lui Piqué

Prima fotografie cu Milan, fiul Shakirei şi a lui Piqué

La doar 24 de ore de când a devenit tată, Gerard Piqué a postat pe contul său de Twitter prima fotografie cu fiul său, încălţat în adidaşi personalizaţi, cu precizarea “Picioarele lui Milan”.

milan1-z

Şi părinţii cântăreţei au fost alături de ea în această perioadă. “Deja mănâncă, merge, dansează şi are iubită”, a glumit tatăl Shakirei, William Mebarak, sunt fericiţi şi satisfăcuţi. Tot el a mai dezvăluit că nepotul său are părul închis la culoare, negru, iar ochii îi sunt “senini” şi că seamănă leit cu Piqué.

Cântăreaţa, în vârstă de 35 de ani şi iubitul ei au anunţat venirea pe lume a băiatului lor Milan, pe site-ul oficial al Shakirei. “Suntem fericiţi să anunţăm venirea pe lume a lui Milan Piqué Mebarak, fiul Shakirei Mebarak şi al lui Gerard Piqué, născut pe 22 ianuarie la ora 9:36pm, în Barcelona, Spania”, se precizează pe site.

În acelaşi mesaj postat pe Twitter, proaspăta mămică a explicat mândră şi alegerea numelui băiatului. Numele Milan (pronuntat MEE-lahn), însemnă drag, iubitor şi graţios în slavă, în latină înseamnând dornic şi laborios, iar în sanscrită - unificare.

“La fel ca tatăl său, bebe Milan a devenit membru al FC Barcelona la naştere”, a mai scris cântăreaţa.

Pique

bunicul_pique

Înainte de a intra în sala de naşteri, Shakira şi-a rugat fanii să o menţioneze în rugăciunile lor, dezvăluind totodată că intrase în travaliu.

La scurt timp, pagina sa de Twitter a fost invadată de mesaje de susţinere.

shakira2-z

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru un ziar spaniol că Shakira şi Gerard au programat naşterea bebeluşului astfel încât tatăl să poată fi prezent la venirea pe lume a micuţului.

În sala de naşteri a fost prezent un personal format exclusiv din femei şi toate au semnat contracte de confidenţialitate.

Text: Sabina Nicolaev

Recomandări