Prințul George este adorabil în portretul regal oficial și are un outfit pe măsură!

Prințul George este adorabil în portretul regal oficial și are un outfit pe măsură!

Prințul George a împlinit duminică frumoasa vârstă de cinci ani. La mulți ani! Cel mai mare dintre copiii celui de-al doilea moștenitor la tron, Prințul William, s-a lăsat fotografiat extrem de zâmbitor.

Palatul Kensington a arătat acest portret oficial, ca să marcheze ziua acestuia de naștere, așa cum a făcut-o și până acum, la fiecare aniversare a Prințului George. Fotograful regal a fost Matt Porteous, care l-a surprins pe micul prinț cu spatele la un zid din cărămidă, purtând un tricou polo albastru și pantaloni scurți bleumarin – același outfit pe care l-a îmbrăcat și la botezul fratelui său, Prințul Louis, mai devreme anul acesta. Bluza a costat 42 de lire, iar pantalonii 44 și sunt semnate de brandul Amaia Kids.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Prince George to mark his fifth birthday – thank you everyone for your lovely messages 🎈 📷 @mattporteous

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte bucuroși să arate noua fotografie a Prințului George pentru a-i marca cea de-a cincea zi de naștere. Mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase”, a scris Palatul Kensington în declarația oficială pe social media.

În general, Palatul Kensington face astfel de gesturi atunci când sărbătorește ceva important. Iată că ziua celui care este al treilea în linie la tron a fost o ocazie extrem de specială. Sursa

Recomandări