Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină

Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină

Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină, joi după-amiaza, pe drumul din Sandringham Estate. Ducele nu a suferit răni externe sau interne.

 

Palatul Buckingham le-a confirmat celor de la E! News că Prințul Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, joi după-amiaza. Din fericire, acesta nu a fost rănit.

„Ducele de Edinburgh a fost implicat într-un accident rutier cu un alt vehicul în această după-amiază. Ducele nu a fost rănit”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei regale.

 

 

Palatul confirmă că accidentul s-a produs în apropiere de Sandringham Estate, casa privată a Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit fotografiilor publicate de ITV News, în accident pare să fi fost implicat un Range Rover negru, care s-a răsturnat pe marginea drumului. Poliția din Norfolk a confirmat, de asemenea, că agenții au fost chemați în Sandringham Estate puțin după ora 15:00, ora locală.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

He is very lucky 😬 Prince Philip, 97, is 'conscious but very shocked and shaken' after crashing his Range Rover near the Sandringham Estate and rolling it over on side of road. Images have emerged of a black Range Rover having rolled on its side following the crash with a people carrier. Police and ambulance rushed to the scene where two people, neither understood to be the prince, were treated for minor injuries. The Duke is now back at Sandringham with the Queen by his side. He was seen by a doctor following the crash as a precaution but was given the all clear. A witness said they helped the duke out of the vehicle. He was conscious but very shocked and shaken. #princephilip #britishroyals #britishroyalfamily #royalfamily #queenelizabeth

O postare distribuită de Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) pe

Un purtător de cuvânt a declarat că poliția și ambulanța au ajuns în timp util, două persoane suferind răni minore. Prințul Philip a fost consultat de un doctor în acea zi, pentru a se asigura că nu a fost rănit. Mai multe surse spun că Regina și Ducele ar locui în Sandringham Estate încă de la sărbători. Sursa

Recomandări