Probleme cu încrederea în sine: Salma Hayek se crede scundă şi grasă

Probleme cu încrederea în sine: Salma Hayek se crede scundă şi grasă

Lipsa de incredere in sine este o probelma cu care se confrunta macar o data in viata toate femeile, chiar si cele adorate de barbati din toata lumea. Actrita mexicana Salma Hayek a spus intr-un interviu recent acordat celebrei reviste pentru femei, Harper's Bazaar, ca se considera "scunda si grasa".

[portfolio_slideshow]
Frumusetea sa si silueta tip clepsidra pe care milioane de femei si-o doresc au facut-o cunoscuta pe Salma Hayek drept una din cele mai stilate, celebre si apreciate staruri hollywoodiene. Vedeta a dezvaluit insa ca nu se simte prea confortabil cu felul in care arata, cu ocazia unui pictorial de senzatie pentru coperta de noiembrie a editiei britanice Harper's Bazaar.

"Cea mai dificila postura in care te poti afla la Hollywood este sa fii femeie si sa ai peste 40 de ani. In plus, am un accent ciudat, sunt dislexica, scunda si grasa", a spus ea. "Am toate aceste dezavantaje, dar sunt aici. Sunt cea mai norocoasa femeie din lume pentru ca inca lucrez", a mai adaugat actrita de 46 de ani.

Cel mai recent proiect al Salmei Hayek este pelicula "Brutele" (Savages), ce a avut premiera anul acesta si ruleaza acum in cinematografele din tara.

Sursa: euforia.tv
Foto: Splash/AllOverPress

Recomandări