Răvășitoare la 52 de ani: Pamela Anderson a pozat nud după despărţirea de Adil Rami

Răvășitoare la 52 de ani: Pamela Anderson a pozat nud după despărţirea de Adil Rami

Pamela Anderson, fosta stea a serialului "Baywatch", a împlinit 52 de ani și, cu această ocazie a pozat nud pentru o cauză nobilă.

Pamela s-a folosit de celebritatea ei pentru a mări gradul de conştientizare asupra orcilor care sunt ţinute captive de parcul acvatic SeaWorld. Alături de pictorial, Pamela a trimis şi o scrisoare către SeaWorld. Totul face parte dintr-o campanie organizată de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Ea a cerut conducerii SeaWorld să o elibereze înapoi în ocean pe orca ucigașă ținută în captivitate, Corky,  capturată în 1969, de pe coasta British Columbia, Canada, în apropierea orașului natal al Pamelei.

Pamela nu vrea ca balena Corky să "moară într-un rezervor care, pentru ea, este comparabil cu dimensiunea unei căzi de baie" și și-a ilustrat punctul de vedere pozând nud, în noua campanie pentru PETA: "Tu ai putea să trăiești într-o cadă timp de zeci de ani?", întreabă actrița.

La sfarsitul scrisorii, publicată pe conturile sale de Instagram și Twitter, Pamela a cerut conducerii SeaWorld să devină "un adevarat lider" și acum așteaptă răspunsul companiei.

Actriţa s-a despărţit de curând de Adil Rami (33 ani) şi l-a acuzat pe fotbalist că a înşelat-o şi a bătut-o. Fotbalistul francez de la Marseille este implicat în Franţa într-o campanie împotriva violenţei domestice şi a negat cu vehemenţă că ar fi agresat-o pe fosta sa iubită. 

Recomandări