Rețetă naturistă propusă de biologul austriac Maria Treben, ca o soluție pentru tratamentul cancerelor

Rețetă naturistă propusă de biologul austriac Maria Treben, ca o soluție pentru tratamentul cancerelor

Renumita botanistă de origine austriacă, Maria Treben, avea câte un leac pentru fiecare boală, inclusiv pentru cancer și, implicit, al tumorilor cu potențial canceros, chiar și-n situațiile când medicii sunt rezervați. Credea cu tărie în puterea forța a plantelor și, cu ajutorul lor, a reușit să tămăduiască numeroase persoane.

”Puterea tămăduitoare a plantelor nu se limitează doar la vindecarea și combaterea unor boli, ci ele sprijină și întăresc sistemul imunitar al organismului și prin aceasta ne apără de boli”, susține ea.

Acest lucru este cu atât mai benefic și folositor atunci când vine vorba de prevenirea cancerului și mai ales de tratarea lui, când boala deja s-a instalat. În cartea ”Sănătate din farmacia Domului”, Maria Treben ne propune următorul tratament pentru tratarea cancerului. Potrivit botanistei, această combinație de plante are puterea de a împiedica dezvoltarea bolilor maligne.

Așadar, se amestecă bine 300 gr. gălbenele, 100 gr. coada-șoricelului și 100 gr. urzică și se păstrează într-o pungă de hârtie sau într-un săculeț de pânză, în loc uscat și bine aerisit.

Pentru o cană de ceai se ia o linguriţă de amestec din aceste plante şi se infuzează 2-3 minute (cel mult până la 6 minute) cu o cană de apă clocotită. Se beau 6-8 căni de ceai pe zi, cu înghiţituri mici. Ceaiul trebuie să fie proaspăt, aşa că se prepară zilnic.

Gălbenelele sunt recomandate tuturor persoanelor care suferă de cancer. În cancerul de piele, se pot umezi zonele afectate cu suc proaspăt stors de gălbenele.

Tot pentru prevenirea bolilor canceroase, Maria Treben recomandă ceaiul de coada-calului, din care se bea câte o cană pe zi.

Sursa: ”Plante Medicinale din Grădina Domnului”, Maria Treben, Ed. Hunga Libri.

 

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări