Regina Elisabeta a II-a, pentru prima dată pe rândul din faţă la o paradă de modă. VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, pentru prima dată pe rândul din faţă la o paradă de modă. VIDEO

Este pentru prima dată în 91 de ani când regina Elisabeta a II-a a Angliei se aşază pe primul rând, front row, la o prezentare de modă. A făcut-o acum, în Săptămâna Modei pentru toamnă/iarnă 2018-2019, cu ocazia London Fashion Week. Un eveniment istoric, în care regina s-a lăsat văzută, cu ocazia paradei de modă.

Parada aleasă de Elisabeta a II-a a Angliei a fost cea a creatorului Richard Quinn, a cărui colecţie a fost premiată cu Queen Elizabeth II for British Design. Un premiu creat recent, decernat de regină după prezentare şi care "recunoaşte munca unor designeri britanici care au un talent excepţional şi aduc valoare comunităţii cu politici solide şi durabile".

Elisabeta a II-a împreună cu Anna Wintour (la stânga reginei) /Getty Images

La această prezentare, Elisabeta a II-a a fost înconjurată de unele dintre cele mai remarcabile personalităţi din lumea modei, cum ar fi editorul american al revistei Vogue, Anna Wintour, care a stat chiar lângă regină, aşa cum se vede în imaginile video de la eveniment.

La ceremonie, Regina Angliei a purtat un costum de tweed gri perlă, conceput de asistenta sa personală, Angela Kelly. Ca accesorii, a optat pentru creaţiile de culoare neagră, un clasic potrivit pentru toate combinaţiile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Sursa

Recomandări