Rochii de mireasă inspirate din poveştile Disney

Rochii de mireasă inspirate din poveştile Disney

Orice mireasă îşi doreşte ca în ziua nunţii să arate ca o prinţesă. Cineva s-a gândit la acest aspect şi a transpus basmele în realitate. Numele lui este Alfred Angelo, un designer ce a lansat o colecţie de rochii de mireasă inspirată din desenele animate Disney.

Renumitul designer de rochii de mireasa a venit cu o serie de rochii inspirate de cele mai populare prinţese Disney: Ariel, Aurora (Frumoasa din Pădurea Adormită), Bella (Frumoasa şi Bestia), Cenuşăreasa, Jasmine, Alba ca Zăpada şi Tiana.

Creatoarea Kelly susţine că aceste rochii nu vor arăta ca cele din desenele animate, ci se va încerca transpunerea personalităţii fiecărui personaj feminin în rochii potrivite pentru femeile moderne ale secolului XXI.

FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ

Bella-Durmiente-Foto-Alfred-Angelo-500x341

Talentată şi inteligentă, prinţesa acestei poveşti îşi cucereşte prinţul prin renume şi prin frumuseţea ei adormită. Probabil că şi ţinuta ei a avut un rol important, astfel încât să-l convingă pe acesta să o trezească cu un sărut. Rochia cu sprapuneri de volane şi fustă amplă cucereşte pe oricine!

 ALBA-CA-ZĂPADA

Blanca-Nieves-Foto-Alfred-Angelo-500x354

Blanca-Nieves-Foto-Alfred-Angelo-500x358

Povestea frumoasei cu părul negru, pielea albă şi buze roşii spusă de Fraţii Grimm este povestea eternă a iubirii care trece peste orice obstacol. Rochia inspirată de Alba-Ca-Zăpada este la fel de delicată precum un fluture, cu inserţii florale în relief şi o fustă amplă care îi oferă un aer regal luminos.

CENUŞĂREASA

Cenicienta-Foto-Alfred-Angelo-500x321

Cenicienta-Foto-Alfred-Angelo-500x348

Eroina demonstrează ca orice este posibil dacă ai curajul să rişti ... chiar să îţi găseşti şi dragostea. Rochia inspirată de Cenuşăreasa este ca un nor, uşoară şi graţioasă, demnă de o prinţesă, de un bal regal, de atenţia tuturor invitaţilor.

ARIEL

Ariel-Foto-Aldred-Angelo-500x356

Ariel-Foto-Alfred-Angelo-500x345

Micuţa sirenă, cu un caracter blând şi o personalitate delicată, din filmul Disney lansat în 1989, a devenit un real exemplu pentru tinerele din întreaga lume, salvând viaţa celui pe care îl iubeşte şi luptând pentru dragostea ei. Rochia inspirată de ea este o rochie de sirenă care se mulează delicat pe corp, fără bretele, cu detalii regale amănunţite.

BELLE

Bella-Foto-Alfred-Angelo-500x344

Bella-Foto-Alfred-Angelo-500x706

Personajul feminin din filmul de animaţie Disney, Frumoasa şi Bestia, trece peste orice prejudecăţi şi se îndrăgosteşte de "o bestie" cu un suflet minunat. Belle este renumită şi pentru dansul alături de bestie în rochia ei de bal, cu mâneci care acoperă umerii, care inspiră o rochie de mireasă strălucitoare şi demnă de o adevărată prinţesa.

JASMINE

Jasmin-Foto-Alfred-Angelo-500x330

Jasmin-Foto-Alfred-Angelo-500x345

În 1991 Disney lansează filmul de animaţie Alladin, care a cucerit o lume întreagă prin apariţia senzualei prinţese Jasmine. Aceasta devine simbolul femeilor puternice, care îşi caută un drum în viaţă şi îşi doreşte independenţă. Rochia de mireasă inspirată de ea este la fel de senzuală, cu o individualitate puternică şi o croială orientală.

TIANA

Tiana-Foto-Alfred-Angelo-500x333

Tiana-Foto-Alfred-Angelo-500x720

Povestea Disney lansată în 2009, Prinţesa şi Broscoiul, este o poveste mai actuală, unde prinţesa porneşte la drum hotărâtă să fie independentă. Finalul este, bineînţeles, fericit, iar prima prinţesă de culoare din poveşti inspiră o rochie de mireasă de bal, dar cu note mai moderne, redate de asimetrii.

Text: Sabina Nicolaev
Foto: terra.com.mx

Recomandări