S-a deschis hotelul sculptat în gheață! Are piscină, saună și apartamente luxoase! FOTO

S-a deschis hotelul sculptat în gheață! Are piscină, saună și apartamente luxoase! FOTO

Hotelul Iglu-Dorf din Bernese Oberland, Elveția, este unul dintre cele șapte de acest fel existente. În fiecare iarnă hotelul este sculptat în zăpada din munți, sunt concepute camere de tip iglu, apartamente romantice și chiar o piscină pentru oaspeții curajoși.


Iglu-Dorf este reconstruit în fiecare sezon din 3000 de tone de zăpada, în șase locații, între Alpi și Pirinei. Camerele sunt înconjurate de munți înalți și includ opere de artă sculptate în pereți de artiști din întreaga lume, apartamente luminate doar de lumânări și chiar saune.

Deschis din prima zi de Crăciun până în luna aprilie, fiecare sat poate găzdui 38 de oaspeți, pregăting saci de dormit călduroși așezați pe piei de oaie, concepute să reziste și la temperaturi de -40 de grade.

În fiecare dimineață oaspeții sunt răsfățați cu croissants, carne gătită, prăjituri, cereale, brânză și cafea.

Costul pentru o persoană într-o camera standard este de 99 de euro, de luni până joi, și de 115 euro - de vineri până duminică.
Managementul hotelului recomandă șederile de o noapte, având în vedere că în locație nu există apă curentă și nici dușuri.

[woman_slider id=11980]

Text: Sabina NICOLAEV
Foto: dailymail.co.uk

Recomandări