S-a lansat prima revistă online de nuntă – www.elegant.md

S-a lansat prima revistă online de nuntă – www.elegant.md

Recent, a fost lansată prima revistă online de nuntă, www.elegant.md. Portalul pune la dispoziţia viitorilor miri toate informaţiile de care aceştia au nevoie pentru organizarea nunţii mult visate, oferindu-le ultimele trenduri în materie de vestimentaţie, accesorii, coafuri şi machiaj, precum şi datele de contact şi toate informaţiile necesare în legătură cu restaurantele de nuntă din Moldova, a agenţiilor de mariaj sau saloanele de rochii de mireasă.

De asemenea, www.elegant.md pune la dispoziţia viitorilor miri o mulţime de articole realizate de specialişti în domeniu, atât din ţară cât şi de peste hotare, aceştia oferindu-le sfaturi despre cum să găsească ţinuta perfectă, ce acte au nevoie pentru cununia civilă, semnificaţiile cununiei religioase şi multe alte informatii actuale şi utile viitorilor miri, atent verificate.

Fondatoarea proiectului, Diana Burlacu, cu o experienţă de peste opt ani în jurnalism şi deţinătoarea unei agenţii de mariaj, "Elegant Studio", susţine că ideea de a lansa un astfel de proiect i-a venit atunci când şi-a organizat propria nuntă.

Am trecut şi eu prin experienţa de a fi mireasă, iar odată cu mine şi miresele care păşeau pragul agenţiei mele şi ştiu cât este de greu dacă nu găseşti la un loc toate informaţiile necesare în organizarea unei nunţi. Încă de atunci m-am împrietenit cu multe mirese, pentru că împreună căutam soluţii la unele întrebări aparent simple, dar totodată complicate care necesitau un răspuns imediat şi, astfel, nu am stat mult pe gânduri şi am decis să-mi realizez ideea cât mai rapid, pentru ca revista să fie utilă mirilor şi mireselor care se vor căsători, începând cu 2014”, ne-a declarat Diana Burlacu, propunându-şi din start ca acest proiect să fie unul de succes, care să-i marcheze cariera profesională. “Chiar dacă pentru o perioadă am renunţat să fiu o femeie casnică, mă bucur că soţul meu mă înţelege şi mă susţine, iar toate încurajările lui mă ajută să fiu puternică şi să-mi realizez visul”, precizează fndatoarea proiectului.

Realizarea acestui portal a durat în jur de un an şi a necesitat investiţii semnificative din partea fondatorilor.

Text: Alina MATEI
Foto: elegant.md

Recomandări