Sărut pasional pe covorul roşu! Cea mai fierbinte scenă de la Veneţia

Sărut pasional pe covorul roşu! Cea mai fierbinte scenă de la Veneţia

Aflat în plină desfăşurare, Festivalul de Film de la Veneţia continuă să ofere ,,marfă” de calitate fotografilor prin apariţiile de pe covorul roşu.

Pe lângă defilări şi ţinute spectaculoase, în acest an am avut parte şi de un sărut extrem de romantic între doi proaspăt îndrăgostiţi, italianca Giulia De Lellis (23 de ani) şi cunoscutul motociclist Andrea Iannone, participant la Mondialul Moto GP.

Bruntea Giulia e una dintre divele sexy din showbiz-ul italian, devenind celebră după ce a moderat o emisiune de dating cu un succes enorm, ,,Uomini e donne”. În prezent, principala sa activitate e cea de ,,influencer” pe reţelele de socializare, postările sale de pe Instagram fiind urmărite de peste 4 milioane de fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sai che sei innamorato quando non vuoi addormentarti perché la realtà è migliore dei tuoi sogni. @andreaiannone @giuliadelellis103 #giuliaeandrea #andreaegiulia #giuliadelellis #giuliadelellis103 #gdl #loveislove #love #amazing #humanity #rainbow #travel #anchefragile #andreaiannone #motogp #uominiedonne #mariadefilippi #temptationisland #giortì #gemmagalgani #likeforlikes #likeforfollow #vacation #trip #sea #fun #ai29 #maniac #festivalvenezia #venezia76 #redcarpet

Публикация от Iannellis (@iannellis.official)

La Veneţia, Giulia De Lellis a fost una dintre cele mai aşteptate ,,ţinte” ale fotografilor, în condiţiile în care trebuia să apară alături de noul iubit, Andrea Iannone (30 de ani), un nume mare în campionatul mondial de motociclism. Cei doi s-au cunoscut la Ibiza, la începutul verii, iar relaţia de iubire a avansat rapid, aşa cum au demonstrat pe covorul roşu de la Veneţia, cu un sărut pătimaş care a făcut deliciul celor prezenţi.

Cu ajutorul lui Andrea, Giulia încearcă să se refacă sufleteşte după ce în 2018 s-a despărţit cu scântei de fostul iubit, un DJ italian. Tot anul trecut s-a terminat şi povestea de dragoste dintre Iannone şi frumoasa Belen Rodriguez, aceasta întorcându-se în braţele fostului soţ. Rămas liber, Andrea Iannone a încercat în ultimul an să facă mai multe cuceriri, una dintre femeile cu care a fost combinat pentru puţin timp fiind românca Andreea Sasu. Sursa

Recomandări