Scarlett Johansson poartă rochia perfectă pentru o siluetă feminină

Scarlett Johansson poartă rochia perfectă pentru o siluetă feminină

Aflata pe covorul rosu, Scarlett Johansson a avut o aparitie angelica, intr-o rochie alba, care i-a pus in evidenta silueta cu forme feminine bine definite.

[portfolio_slideshow]

Scarlett Johansson nu se incadreaza in tiparul vedetelor slabe care se straduiesc sa incapa in haine de marimea zero. Actrita este constienta ca o femeie trebuie sa aiba forme si a ales sa le evidentieze intr-o rochie alba in timpul unui eveniment desfasurat in cadrul Paris Fashion Week.

Scarlett Johansson, in varsta de 27 de ani, a optat pentru o rochie alba, simpla, pana la genunchi. Tinuta i-a pus in valoare bustul, prin subtilele cute si banda plasata strategic ceva mai sus de talie, materialul cazand perfect pe solduri pentru a oferi senzatia de alungire. Manecile transparente au dat un aer sofisticat tinutei.

Tinuta a fost completata de o pereche de pantofi negri si un plic asortat. Cu parul desprins, un machiaj natural si un zambet cuceritor, Scarlett Johansson a dovedit ca nu trebuie sa fii slaba pentru a avea o aparitie demna de toate laudele.

Recomandări