Scrisoarea prin care un soț își liniștește soția depresivă

Scrisoarea prin care un soț își liniștește soția depresivă

Sunt o romantică incurabilă, cu toate astea uneori mă simt anxioasă și depresivă. Soțul meu îmi este punct de sprijin și a fost alături de mine de fiecare dată, în special atunci când treceam prin astfel de stări.

Atunci când am un atac de panică mă calmez imediat dacă el vine lângă mine. Recent, însă, mi-a lăsat această scrisoare ca să mă ajute să mă liniștesc atunci când nu va putea ajunge rapid la mine. Cred că este unul dintre lucrurile cele mai generoase pe care cineva le-a făcut pentru mine. O împart cu voi ca semn de recunoștință pentru el.

Bună dimineața, dragostea mea!

Știu că s-ar putea să te simți un pic tensionată în acest moment, dar te asigur că ești minunată azi. Chiar dacă simți o mare greutate pe umeri, eu știu că poți învinge totul pentru că tu ești Jane a mea. Ești o femeie inteligentă, creativă, generoasă și puternică. Te-am iubit când te-ai căsătorit cu mine și te iubesc mai mult cu fiecare clipă care trece. Respiră adânc. Bea multă apă. Să ai o zi minunată, dragostea mea, iar eu îți voi da o mulțime de îmbrățișări atunci cand ajung acasă. Te iubesc.

Recomand un gest similar pentru cineva drag ție care trece prin aceleași stări. E un gest frumos, demn de apreciat!

Acest text a fost scris pentru Jane Roseby și a fosdt publicat aici.

Recomandări