Selfie la modă: cum să-ți faci singură fotografii impecabile

Selfie la modă: cum să-ți faci singură fotografii impecabile

Află totul despre fotografia selfie și cât de mult poate conta aceasta pentru imaginea ta. Este vorba de un instantaneu pe care-l surprinzi în intimitate sau pe stradă, practic oriunde simți că arăți bine.

selfie-la-moda

Selfie este un mood, o stare, o senzație – un instantaneu pentru care merită să te pregătești. Dacă vrei, un selfie reprezintă momentul pe care vrei să-l împarți doar cu tine, ca mai apoi să-l împărtășești pe rețelele de socializare cu toate prietenele.

Există două tipuri de selfie:

1. Fotografia “la secundă” - care nu necesită o pregătire în prealabil. Este o fotografie de stare, care arată exact vibrația pe care o ai în momentul când apeși butonul click al telefonului sau al aparatului foto. Este important doar ce transmiți în momentul respectiv, outfit-ul sau machiajul fiind elemente ușor neglijabile.

2. Fotografia “pregătita” – tipul de fotografie pentru care faci sute de teste, te pozezi în oglindă, te machezi minuțios și alegi cel mai bun top, cele mai cool accesorii – mai ales în partea superioară a corpului.
Vine întotdeauna la pachet cu o nemulțumire, chiar și după ce respectiva fotografie a fost postată, spre exemplu, pe Instagram. Ai grijă, așadar, la detalii, în cazul în care ești o persoană pentru care acestea sunt foarte importante. Și iată care sunt acestea.

5selfie

Reguli pentru o fotografie-selfie reușită:

1. Fotografiază-te în momente în care ești sigură că arăți excelent: coafura, outfit, stare;

2selfie

2. Ai grijă ca lumina să vină mereu din față, în cazul în care vrei să ai o poză explicită sau dintr-o parte, exact pe profilul pe care îl preferi;

3. Postează imaginea întotdeauna alături de un text scurt, prin care să-ți explici starea, să împărtășești cu prietenele locul unde te afli sau evenimentul la care participi;

1selfie

4. Un selfie perfect este color. Pozele alb-negru pierd la capitolul expresivitate, ideea fiind ca fața și decolteul tău să arate natural, impecabil!

Sursa

Recomandări