Sfâșietor! Celine Dion, ultima oară la căpătâiul soțului său

Sfâșietor! Celine Dion, ultima oară la căpătâiul soțului său

Astăzi, la ora locală 15, a fost anunțată slujba de înmormântare a celui care a fost mentorul și soțul cântăreței Celine Dion la Notre-Dame Basilica, unde membrii familiei și fanii au format cozi imense, dorindu-și să-și ia rămas bun de la artist.

La slujba de pomenire au participat și mama lui Celine, Therese (88 ani), fratele lui Rene Angelil, Andre, dar și fiul cel mare al cântăreței, Rene-Charles (14 ani). Cei trei copii ai lui Angelil din căsnicii anterioare au venit și ei la eveniment.
Îndurerată, Celine Dion a ținut să mulțumească tuturor celor care au ajutat-o și sprijinit-o moral în aceste zile.

“A fost o adevărată binecuvântare”, a spus artista.

Cel mai emoționat a fost acela în care Celine, îmbrăcată din cap în picioare în negru, a izbucnit în plâns când se afla lângă sicriul lui Angelil, iar apoi i-a atins umărul.

“Are inima frântă. Nu sunt cuvinte. Suferă enorm. Dar încearcă să își macheze durerea”, a declarat un apropiat, conform dailymail.co.uk.

Artista a mărturisit că va urca din nou pe scenă, așa cum ar fi vrut soțul ei.

„Am înțeles că, într-o anumită măsură, cariera mea este capodopera lui, cântecul, simfonia lui. Ideea că ar putea rămâne neterminată l-ar fi supărat teribil. Am înțeles că, daca va dispărea într-o zi, va trebui să continui fără el”, a scris Celine pe fotografia cu Angelil, pe care au primit-o toți cei care veniseră să-i aducă un ultim omagiu.

Sursa

Recomandări