Shakira şi-a făcut debutul în cinematografie

Shakira şi-a făcut debutul în cinematografie

„Zootopia”, noua animaţie Disney, marchează şi debutul în cinematografie al Shakirei, care şi-a împrumutat vocea unei… gazele.

Shakira3
Producţia a avut premiera la Hollywood, în prezenţa actorilor din distribuţie, alături de Shakira casting-ul fiind completat de Ginnifer Goodwin şi Kristen Bell.

Shakira a avut o apariţie perfectă, artista în vârstă de 39 de ani şi mamă a 2 copii, arătând extrem de bine într-o rochie scurtă, cu imprimeu floral. Vedeta şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi nude şi un clutch auriu şi a fost numai un zâmbet la apariţia sa.

Shakira4
Super încântată de acest proiect, Shakira a promovat mult în ultima perioadă acest proiect în care personajul său, Gazelle îi seamănă foarte tare. “Multe detalii după care a fost creată sunt preluate de la mine. Culoarea ochilor, părul, până şi hainele”, a declarat ea.

De asemenea, Shakira, interpretează cântecul original, „The Everything”, o piesă compusă de Sia.

Iată că la un an după venirea pe lume a lui Sasha, cel de-al doilea ei copil, Shakira se întoarce în forţă şi dă o nouă turnură carierei sale. Ea nu uita insa de muzica, in perioada urmatoare avand pregatite mai multe melodii pentru a fi lansate.

Sursa

Recomandări