Singură de Sfântul Valentin? Iată 6 lucruri pe care le poți face

Singură de Sfântul Valentin? Iată 6 lucruri pe care le poți face

Ziua Îndrăgostiților este o zi specială în care sărbătorim iubirea și prietenia. Dacă nu ai un iubit, ce ar fi dacă ți-ai dedică Valentine's Day tie și bunei tale dispoziții?

Iată ce poți face pentru a avea o zi de pomină!

1. Ieși cu prietenii

Nu toată lumea are un partener, dar asta nu înseamnă că nu poți sărbători această zi. Petrece în compania prietenilor și bucură-te de dragostea și prietenia lor. Profita de această zi pentru a organiza o petrecere la tine acasă sau în oraș.

2. Organizează o seară de filme

Programează o seară de filme împreună cu alti prieteni singuri. Singura condiție ca să vă distrați este să ocoliți peliculele siropoase. Cu siguranță la cinema rulează și câteva filme de acțiune, iar dacă petrecerea va fi acasă, cu atât mai simplu este să alegeți un program de filme care să vă binedispună. Nu trebuie să lipsească popcornul, dulciurile și sucul. De Ziua Îndrăgostișilor se ia pauză de la dietă!

3. Răsfață-te la SPA

Și ce dacă nu ai programată o seară romantică de Ziua Îndrăgostișilor? Acest lucru nu înseamnă că nu te poți bucura de un răsfăț pe măsură. O zi la piscină și SPA îți va reîncărca bateriile și vei uita de toate grijile. Bărbații singuri pot opta pentru terapii energizante,mai ales cei care obișnuiesc să-și suprasolicite mușchii la sala de forță, iar femeile își pot răsfăța trupul cu împachetări cu ciocolată sau masaje de relaxare cu uleiuri exotice.

4. Escapadă în afara orașului

Dacă dispui de resurse financiare, ai putea alege să evadezi din oraș. Alege o destinația pe care îți dorești să o vizitezi de mult timp. Ia-ți prietenii în mașină și vizitează muzee, pivnițe, mănăstiri etc. Fii sigură că orice destinație ai alege te va binedispune. Tot în această zi poți merge în vizită la părinți, la rude și să te bucuri de o seară petrecută în compania lor.

5. Aranjează-te ca pentru o întâlnire

E adevărat că femeile au mai mult de câștigat la acest capitol, deoarece atunci când ies din casă „ca scoase din cutie” se simt mult mai bine, mai încrezătoare, chiar mai frumoase. Dar nici bărbații nu ar trebui să facă excepție de la acest lucru. Într-o ținută șic, de zile mari, petrece-ți ziua ca de obicei, ieși în oraș, plimbă-te prin locurile preferate, mergi la o piesă de teatru sau o expoziție.

6. Fă-ți un cadou!

Sigur dorești de ceva timp să-ți cumperi ceva, dar nu te-ai îndurat până acum să faci investiția. Așa că nu sta pe gânduri. Dacă ai fi avut un/o iubit/ă, ai fi cheltuit deja aceeași sumă pe un cadou. De data aceasta, tu ești și expeditorul, și destinatarul!

Singură de Sfântul Valentin? Și ce dacă! Alegerea pentru cât de fericită poți fi îți aparține, în fiecare zi!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări