Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Riscă să ajungă la închisoare

Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Riscă să ajungă la închisoare

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o situație complicată. În ultimele zile s-a tot speculat pe tema neînţelegerilor dintre cei doi. După ce s-a zvonit că aceștea sunt la un pas de divorț, noi amănunte au ieșit la iveală. Actorul, în vârstă de 32 de ani, a fost prins la volan sun influența drogurilor.

Potrivit informațiilor oferite de click.ro, George Burcea a fost oprit de oamenii legii pe 21 februarie, la ora 10.00, la doar câteva străzi distanță de locuința sa. Actorul conducea cu Mitsubishi când polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan, actorul fiind testat cu aparatul Drug Test, ieșind pozitiv la cocaină.

În urma celor întâmplate, George Burcea s-a ales cu dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit surse, pentru click.ro.

”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au explicat sursele pentru click.ro. 

Din momentul în care a fost prins drogat, soțul Andreei Bălan a fost nevoit să-și lase mașina în stradă. El nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. Pentru a putea șofa din nou, George va trebui să dea examen, însă, după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare. Atunci va fi considerat reabilitat.

Coincidență sau nu, zilele trecute artista a vorbit despre un posibil divorț de acesta, dând de înțeles că el este cel vinovat de faptul că relația lor nu mai funcționează.

Andreea și George s-au căsătorit în 2017 și au împreună două fetițe: pe Ella Maya, de 3 ani și pe Clara Maria, care va împlini un an în luna martie. 

Potrivit sursei citate, cocaina este cel mai scump drog, al doilea cel mai folosit drog din România, după cannabis şi al treilea cel mai folosit drog din Europa. Un kilogram costă 90.000 euro, iar un gram, echivalent cu vreo 20 de ”linii”, 100 de euro. Datele statistice privind consumul de droguri în România, arată că frecvența consumului de droguri la tinerii de 15-34 ani este de două ori mai mare decât în cazul adulților cu vârste cuprinde între 34 și 64 de ani, dar ratele sunt similare celor identificate în populația școlară cu media de 16 ani.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări