Sofia Rotaru a dezvăluit secretul frumuseții sale. AFLĂ ce o face fericită

Sofia Rotaru a dezvăluit secretul frumuseții sale. AFLĂ ce o face fericită

Sofia Rotaru este una dintre cele mai frumoase artiste care, în ciuda trecerii timpului, ea continuă să-şi păstreze silueta şi tenul de adolescentă. La 70 de ani, Sofia Rotaru este într-o formă fizică de invidiat, iar secretul ei constă în alimentație sănătoasă și mișcare zilnică, factori care îi mențin starea de bine, de sănătate și echilibru interior.

Artista a dezvăluit secretul frumuseții sale într-un interviu acordat revistei Elle Rusia, ediția din decembrie, pe a cărei copertă se regăsește, alături de nora și nepoata sa.


Sofia Rotaru are mare grijă de modul în care arată, iar unul din secretele principale ale felului în care arată este faptul că obișnuiește să muncească fizic. Vedeta a mărturisit că munca este la fel de importantă pentru menținerea în formă, de aceea a ales să se ocupe personal de grădina pe care o are la vila sa, acolo unde cultivă legume, printre care ceapă și roșii.

Potrivit ei, munca în grădină este cea mai bună terapie, care te ajută să uiți de toate problemele și grijile cotidiene și îți oferă o puternică energie pozitivă.

În privința aliemntației, Sofia Rotaru respectă câteva reguli stricte: mănâncă porții mici, nu mănâncă după șase seară și nu face abuz de sare în dietă. Ea preferă mesele ușoare, în special bucătăria japoneză, iar atunci când simte că s-a îngrășat, îi urmează sfatul celebrei balerine Maya Plisețkaya – pune "lacăt la gură" și nu mănâncă, iar în cazul în care vrea să peardă rapid din greutate câteva kilograme, are și o dietă preferată: trei zile de orez fiert fără sare, trei zile de legume și trei zile de fructe.

Ascultă muzică clasică înainte de somn

Toată lumea știe despre beneficiile somnului profund pentru frumusețe și sănătate. Înainte de a adormi, Sofia Rotaru obișnuiește să asculte muzică clasică. Ea recomandă ca toată lumea să adoarmă ascultând muzică clasică pentru că relaxează, îți eliberează mintea de gânduri și probleme.

"Când adormi cu muzica lui Mozart sau Vivaldi, atunci în 4-5 ore de somn reușești nu doar să dormi, ci și să te odihneștii, ca și cum ai fi dormit 12 ore", spune artista.

Sofia Rotaru recunoaște că este o persoană credincioasă.

"Îi datorez totul lui Dumnezeu. Credința mă ajută să depășesc dificultățile din viață. Mereu Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care am trăit-o", afirmă interpreta, precizând că trebuie să ne amintim de Dumnezeu nu numai într-un moment de disperare, ci și atunci când suntem fericiți.

De asemenea, marea artistă a dezvăluit că face mișcare în fiecare zi. Face sport din copilărie, îi place atletismul și înotul.

"Am un stil de viață sănătos, merg cu rehularitate la sală, înot și fac sauna”, a precizat interpreta. Mai mult, artista este convinsă că și permanenta dezvoltare spirituală și creativă îi menține sufletul și corpul frumos!

"Întotdeauna îmi doresc să învăț ceva, să obțin ceva. Cel mai important lucru este să nu te oprești din evoluție. Cel mai rău lucru este să realizezi că nu înainte nu mai există nimic", susține ea.

Sofia Rotaru se consideră o mamă și o bunică fericită. Ea a afirmat în repetate rânduri că familia este cea care îi oferă inspirația și puterea de a continua să lucreze și să creeze și cea care o menține tânără și frumoasă.

"Credeți că cariera vă va face fericit? Greșiți profund! Familia este baza pe care ar trebui să se dezvolte ambițiile și creativitatea. Da, mulți oameni celebri nu au avut noroc în acest sens, dar eu mă consider o persoană absolut fericită", spune cântăreața.

Sofia Rotaru recunoaşte că este de acord cu intervenţiile estetice, atunci când ele ar putea elimina un complex, însă ar trebui ca acestea să fie ultima opțiune. Artista susține că și ea a apelat la proceduri de înfrumuseţare, dar doar la cele neinvazive.

Text: Alina MATEI

Citește doar ceea ce merită. Urmărește-ne și pe Facebook!

Recomandări