Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a decedat. Artistul, găsit fără suflare în casă

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a decedat. Artistul, găsit fără suflare în casă

Veste tragică despre un artist celebru! Cătălin Caragia, solistul trupei 7 Klase, a fost găsit fără suflare în apartamentul său de la Chișinău. Potrivit Poliției, descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută în jurul orei 03:21.

Natalia Satati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că poliția a fost alertată de o rudă a tânărului, care l-a găsit fără suflare, strangulat cu o curea.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Centru, dar și un medic-legist, care au stabilit că pe suprafața cadavrului nu au fost depistate ume de moarte violentă, doar cele caracteristice strangulării. Totodată, s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur și a fost depistat de către o rudă de a sa care a venit să-l viziteze, după ce acesta nu răspundea de ceva timp la telefon”, a declarat Natalia Stati pentru sursa citată.

Informația a fost făcută publică de către Iurie Bădicu, producătorul trupei. 

”Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat... de ce el...? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, este mesajul lui Iurie Bădicu.

Iurie Bădicu a mai precizat că, cel mai probabil, artistul va fi înmormântat în cimitirul din satul Malcoci, r. Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul sau. Părinții solistului din 7 Klase sunt plecați peste hotare și nu se cunoaște, deocamdată dacă vor putea reveni acasă, ținând cont de regimul de carantină impus de autoritățile din Italia. 

Polițiștii au deschis un proces penal, iar în urma anchetei urmează să se stabilească cauza exactă a morții celebrului artist basarabean și a motivului care l-a determinat să recurgă la acest gest.

Cătălin Caragea avea 22 de ani. 

Recomandări