Sora lui Penelope Cruz a rămas însărcinată prin inseminare artificială

Sora lui Penelope Cruz a rămas însărcinată prin inseminare artificială

Penelope Cruz va deveni mătușă în câteva luni, după ce sora ei, Monica Cruz (cu care seamănă foarte bine), a rămas însărcinată cu primul ei copil, datorită unui donator anonim de spermă.

Monica-Cruz-posa-por-primera-vez-embarazada-para-Elle

Vestea a fost confirmată de viitoarea mămică pe blogul ei publicat pe site-ul ziarului spaniol El Pais, într-o postare intitulată "Viața mea este un vis".

"Voi fi mămică! Am reușit să-mi împlinesc visul de-o viață. Din acest motiv, vreau să împărtălesc cu voi toți această călătorie specială și vreau să vă povestesc despre experiențele mele din această perioadă fascinantă", a scris ea.

Monica este model de profesie, are 35 de ani și a mai a apărut în filme precum Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, ca dublură a surorii ei, care pe atunci era însărcinată cu primul copil al ei împreună cu soțul Javier Bardem. Şi Penelope a născut un fiu, botezat Leo, în ianuarie 2011, pe când avea 36 de ani.

Cu toate că și-ar fi dorit să îl întâlnească pe bărbatul viselor ei, înainte să rămână însărcinată, nu a putut ignora ceasul ei biologic: O femeie de 40 de ani este foarte tânără și se simte foarte tânără, dar ideea de maternitate dispare la acea vârstă. Ea este măsurată cu alt ceas, pe care nu îl putem controla. M-am informat foarte mult asupra subiectului. Se pare că, după 37 de ani posibilitățile de a rămâne însărcinată scad la o rată alarmantă.

Din acest motiv, Monica a hotărât să apeleze la inseminare artificială: Am decis să vorbesc despre asta – am apelat la inseminare artificială pentru a rămâne însărcinată. Am vrut să vorbesc despre asta pentru că e o oportunitate să le arăt recunoștință tuturor donatorilor anonimi care le ajută pe o mulțime de femei ca mine, să își îndeplinească visul.

Recomandări