Sprijină afacerile locale: 4 brutării care livrează acasă în perioada izolării

Sprijină afacerile locale: 4 brutării care livrează acasă în perioada izolării

Știm că mulți dintre dvs preferați să vă faceți pâinea în casă în această perioadă de carantină, mirosul de pâine caldă proaspăt scoasă din cuptor înseamnă nu doar o masă delicioasă, ci și ideea de familie. Dacă, totuși, vreți să cumpărați pâine, iată 4 propuneri de brutării artizanale care livrează în aceste zile, afaceri de familie pe care, cumpârându-le marfa, le ajutați imens.

Dorin Mereuță livrează pâine creată artizanal 

Brutăria lui Dorin Mereuță în aceste vremuri de criză își meține cuptoarele încinse și livrează în condiții de siguranță maximă. Din oferta brutăriei fac parte pâinea artizanală realizată din făină organică proaspăt măcinată la moară din piatră, cu hamei, malț și miere de albini. Tot în cadrul preparatelor brutăriei puteți comanda și alte produse de panificație. 

Este recomandat să adresați solicitările cu minim o zi înainte de termenul de livrare dorit, completând acest formular, disponibil și pe pagina de Facebook Dorin Mereuță.

Ala Bodasko-Alexeenok coace pâine artizanală ca odinioară

Ala Bodasko-Alexeenok utilizează tehnici artizanale de producție a pâinii și foloseste exclusiv ingrediente premium, precum maia și făina integrală Spelta - un soi de grâu antic, bogat în fibrele naturale, vitaminele grupei B, mineralele și grăsimile vegetale.

Pentru livrări la domiciliu, comenzile se plasează prin telefon, la numărul 079541605. 

Pâine caldă, abia scoasă din cuptor, de la Natka Minunatka 

Brutăria sa a luat naștere ca urmare a dorinței de a readuce o parte din tradiție, a gustului pâinii simple și sănătoase, fără E-uri, coloranți sau amelioratori chimici. Situata pe pe str. Dîmbului 24 din capitală, în brutăria Nataliei se produc pâine de grâu, kită integrală, pâine de secară, crocănței și turte. Atelierul de productie menține activitatea în condiții de igienă și control deplin al procesului de realizare. 

Aveți posibilitatea să plasați comenzile online pe pagina de Facebook Natka Minunatka sau cu ridicare din brutărie.

Programul de lucru al brutăriei este de luni până sâmbătă, între orele 8.00-20.00. 

”Bread Corner” vă aduce pâine gustoasă, direct la ușă

Brutăria artizanală ”Bread Corner” oferă consumatorilor pâine artizanală proaspătă, creată zilnic, din ingrediente atent selecționate după rețetă tradițională. Pâinea este 100% naturală, folosindu-se numai ingrediente naturale, fără drojdie, cu maia.

Pentru livrări la domiciliu, toate produsele sunt disponibile pe site-ul www.brutarie.md.

Comenzile se plasează prin telefon la 078480007. 

Brutăria încurajează plasarea comenzii cu cel puțin o zi înainte, prin mijloacele de comunicare descrise mai sus.

Recomandări