Stela Popa lansează „Îngerii Mării”, o carte-poveste inspirată din fapte reale

Stela Popa lansează „Îngerii Mării”, o carte-poveste inspirată din fapte reale

Stela Popa, prezentatoarea știrilor de la Jurnal TV, lansează prima sa carte de povești, intitulată „Îngerii Mării”, din seria „Povești pentru Dănuț”.

stela popa

Cartea este însoțită de un audiobook, în care povestea este lecturată de numeroase vedete, mame și, unele dintre ele, bunici, precum Ludmila Bălan, Valentina Butnaru, Natalia Barbu-Sota, Sanda Diviricean, Aura, Valentina Vidrașcu, Oxana Gîțu, Victoria Munteanu, Margareta Pântea și Nata Albot.

Lansarea va fi una plină de surprize. Astfel, pe 18 decembrie, începând cu ora 15.00, Stela Popa vă așteaptă la o sesiune de autografe la Librăria din Centru, alături de invitații săi Emilian Galaicu-Păun, Andrei Porubin, Lilu și Daniela Jenunchi.

ingerii_marii

“Este o carte scrisă în memoria tuturor copiilor pierduți în exod. Am avut multe momente de acest fel în acest an și de-a lungul timpului, și m-a marcat foarte mult că se întamplă astfel de lucruri, că unii copii ajung, fără voia lor, în aceste situații și devin îngerași. Și personajele mele ajung îngeri, dar altfel de îngeri, rămâne să aflați dacă răsfoiți cartea și dacă aveți copii de la un an în sus”, a declarat Stela Popa la emisiunea “Veranda”.

Volumul este ilustrat de graficiana Stela Damaschin-Popa, cunoscută pentru colaborările cu scriitori de renume din țara noastră.

“M-a captivat, m-a ținut cu sufletul la gură până am terminat de citit povestea. Aaceastă poveste este scrisă atât de simplu, încât părinților le va fi ușor să o citeacsă copiilor. Din această poveste copiii vor învăța că lumea nu e doar în roz și că sunt și lucruri triste”, a precizat Ludmila Bălan, celebra Tanti Ludmila.

stela popa-tanti ludmila

Părinții și copiii prezenți la lansare se vor întâlni și cu clovnul și prințesa de la ”Buburuza-Mela”, iar Ansamblul vocal ”Prometeu” va susține un recital de colinde.

”Îngerii Mării” a apărut la editura Cartier, în colecția “Cartier codobelc”. În ziua lansării cartea va putea fi cumpărată la un preț promoțional, de doar 53 de lei.

Primii 80 de cumpărători vor primi în dar și varianta audio a poveștii.

Reamintim că Stela Popa a lansat, în 2010, romanul „100 de zile”, apărut la Editura „Tritonic” din București.

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Recomandări