STUDIU. Femeile care practică sexul oral sunt mai fericite şi mai inteligente

STUDIU. Femeile care practică sexul oral sunt mai fericite şi mai inteligente

Un studiu realizat în America scoate la iveală faptul că femeile care obişnuiesc să practice sexul oral sunt mai fericite şi mai inteligente decât cele care nu fac acest lucru.

Cercetătorii de la Universitatea de Stat din New York, care au realizat acest studiu, au ajuns la concluzia că sexul oral este benefic pentru pentru starea de spirit şi sănătatea femeilor. Astfel, lichidul seminal conţine substanţe, serotonină şi meltonină, care îmbunătăţesc starea de spirit, fiind un foarte bun antidepresiv. Pe lângă asta, lichidul seminal mai conţine componente precum oxitocina şi cortizol, care sporesc afectivitatea şi cresc nivelul de inteligenţă.

Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 293 de reprezentante ale sexului frumos, care au dat detalii despre viaţa lor intimă. Studiul a fost realizat doar la nivel de sondaje de opinie şi nu printr-un experiment practic.

Totodată, oamenii de ştiinţă avertizează şi cât de periculoasă este practicarea sexului fără prezervativ şi avertizează tinerii să se protejeze.

Aşadar, lichidul seminal conţine, pe lângă spermatozoizi:

- Cortizol - sporeşte afectivitatea;
- Estrona - care îmbunătăţeşte starea de spirit;
- Oxitocina - care îmbunatateste starea de spirit;
- Tirotropina - antidepresiv;
- Melatonina - îimbunătăţeşte somnul;
- Serotonina - antidepresiv.

Text: Sabina Nicolaev
Foto: SDPnoticias.com

Recomandări