Studiu: vezi ce calități frumoase au persoanele născute în decembrie

Studiu: vezi ce calități frumoase au persoanele născute în decembrie

Dacă ai în cercul tău de prieteni pe cineva care e născut în decembrie, cu siguranță știi despre el că îi este dificil să se ocupe de toate angajamentele pe care le are și că adoră cadourile!

Potrivit unui studiu, persoanele născute în decembrie au mai multe șanse de a trăi mai mult. Raportul publicat în Journal of Aging Research a arătat că persoanele născute în decembrie au șanse mai mari să trăiască până la 105 ani sau chiar mai mult.

Există și alte vești bune ce țin de sănătate pentru cei născuți în decembrie, deoarece este puțin probabil ca aceștia să sufere de boli cardiovasculare.

Un studiu efectuat pe 1.749.400 de persoane în Statele Unite ale Americii a constatat că cei născuți în ultima lună a anului prezintă un risc mult mai scăzut de boli cardiovasculare din cauza variatiilor sezoniere.

În plus, cei născuți în cel mai festiv timp al anului sunt, de asemenea, cei mai amabili oameni. Ei se plâng mai puțin decât alții, iar schimbările de dispoziție siunt mai puțin frecvente, probabil datorită bucuriei Crăciunului.

O calitate frumoasă este că le place să-și ajute semenii, sunt oameni puternici și determinați, și fac față cu bine situațiilor dificile.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări