În SUA s-a deschis prima cafenea Hello Kitty

În SUA s-a deschis prima cafenea Hello Kitty

“Welcome to the Hello Kitty Cafe Pop-Up”, cu acest mesaj își întâlnește micii vizitatori prima cafenea inspirată de brandul Hello Kitty.

Cafeneaua este prima de acest gen din Statele Unite ale Americii, cu toate că anterior a circulat o cafenea pe roți pentru a vinde produse inspirate de celebrul personaj.

Meniul include prăjituri în formă de pisică, cu topping-uri diverse, plus cafea, băuturi răcoritoare, sucuri care te duc în lumea magică Hello Kitty.

Unii vizitatori au declarat pentru The Huffington Post că au stat la coadă și câte patru ore pentru a cumpăra prăjiturele roz.

Hello Kitty este un personaj fictiv, produs de compania japoneză Sanrio în 1974, avându-l ca autor pe Yuko Shimizu. Pentru prima dată pisicuța roz a fost ilustrată pe o poșetuță înJaponia, iar în 1976 a fost exportată în Statele Unite ale Americii, unde a fost imediat îndrăgită de fetițe. Brandul a devenit din ce în ce mai cunsocut la nivel internațional, iar în prezent există un întreg sistem de licențe pentru o gamă variată de produse: jucării, puericultură, păpuși, stickere, rechizite școlare și multe altele.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări