Surprinde-ți partenerul de Valentine’s Day cu aceste gesturi tandre

Surprinde-ți partenerul de Valentine’s Day cu aceste gesturi tandre

Îndrăgostiții din toată lumea își celebrează iubirea pe 14 februarie (sau pe 24 februarie, în tradiția românească), sub patronajul Sfântului Valentin. Acesta a devenit protectorul îndrăgostiților în Roma antică, atunci când ținea în secret slujbe de cununie religioasă creștină. Din cauza acestui lucru, el a fost întemnițat și condamnat la moarte, însă a avut timp să își ia rămas bun de la oamenii dragi prin mici răvașe pe care le semna cu „Al tău Valentin”.

Fie că sărbătorești iubirea pe 14 februarie sau de Dragobete, iată câteva sugestii de gesturi tandre pe care le poți face pentru partenerul tău.

Servește-i micul dejun în pat  

Pregătește un meniu special pentru Valentine's Day și servește-i-l în pat! Ideal ar fi să fie mâncarea lui preferată. Adaugă un zâmbet și… multă imaginație! Cu siguranță veți începe ziua cu în cel mai dulce mod.   

Scrie-i o scrisoare de dragoste

O felicitare, un mail sau un mesaj sunt mici atenții pe care le poți face pentru partenerul tău. Un gest romantic poate fi scrierea unei epistole adevărate, cu stiloul în mana, pe o hârtie groasă, decorată frumos. Dacă iubitul tău este romantic, un astfel de gest îl va impresiona mult. Mai ales dacă îi spui și care sunt motivele pentru care îl iubești, îl respecți și ce vrei să înveți de la el! Scrie-i din inimă tot ce simți. Poți pune scrisoarea în geantă sau în agenda sa. Va fi surprins să o găsească în timp ce este la serviciu și va continua să se gândească la tine până ajunge acasă.

Trimite-i ceva la birou

Trimite-i la serviciu un pachet cu deserturile sale preferate. Sau, dacă ai posibilitate, invită-l să luați prânzul în oraș. Tachinează-l, dă-i voie să te admire și să se bucure de apropierea ta, apoi lasă-l să se întoarcă la birou cu gândul la tine.

Așteaptă-l acasă cu șampanie

Dacă ajungi acasă înainte de partener, pune sticla de șampanie la rece. Poți întinde o pătură pe jos, stinge lumina, aprinde lumânări parfumate și bucurați-vă unul de compania celuilalt. Nici nu e nevoie să te obosești să gătești, dacă nu ții neapărat la acest lucru. Fructele, șampania sau vinul, micile aperitive sunt singurele ingrediente de care ai nevoie, pentru că restul depinde doar de voi. La fel de bine, seara romantică poate începe... din bucatarie, acolo unde puteți pregăti împreună felurile voastre preferate de mâncare.

Propune-i să vizionați filme romantice

O idee ar fi să-l inviți la un maraton de filme romantice. Bucurați-vă împreună de comedii romantice, popcorn, ciocolată și sampanie, că doar e Ziua Îndrăgostițlor. Recomandările noastre: Casablanca, 50 First Dates, Pretty Woman, The Notebook, Jerry Maguire, How to lose a guy in 10 days, PS. I love you etc.

Plimbați-vă în locurile care vă amintesc de lucruri frumoase

Chiar dacă nu ați făcut planuri mari pentru această zi, o idee ar fi să-l inviți în locurile voastre. Acele locuri care vă reamintesc de momentele frumoase petrecute împreună. Poate fi un prilej minunat de a petrece timpul frumos și de a încerca, în doi, să rememorați experiente inedite, poate. 

Înainte de a încheia, este important să menționăm că e bine ca fiecare zi să fie trăită în acest asentiment de iubire. Cu puțin efort, ai putea să transformi fiecare zi în Ziua Sfântului Valentin!

Recomandări