Surprinde-ţi iubitul cu un striptease fierbinte!

Surprinde-ţi iubitul cu un striptease fierbinte!

Striptease-ul poate fi o modalitate incitantă de a-ţi pregăti iubitul pentru o noapte fierbinte de amor. Dacă nu ai mai încercat până acum, descoperă în continuare câteva dintre tainele striptease-ului pentru a-l practica şi tu ca o adevărată profesionistă!

Atmosfera este importantă

Pentru un striptease ca la carte, este important să gândeşti totul până în cele mai mici detalii. Începe prin a te asigura că vei avea parte de atmosfera potrivită pentru a-ţi pune în valoare mişcările lascive. Ce ai putea face?

Roagă-ţi iubitul să te aştepte acasă cu o şampanie abia scoasă de la rece şi muzică specială (alege-o tu, pentru a fi sigură că vei avea parte de ceea ce trebuie).

Ţintuieşte-l pe sofa

Din clipa în care ai intrat în casă, iubitul tău nu mai are voie să părăsească sofaua (scaunul, fotoliul, patul) pe care este aşezat, decât dacă îi spui tu să facă acest lucru. Păşeste în casă sigură pe tine, cu spatele drept şi pieptul înainte. Odată ajunsă în faţa lui, joacă-te cu eşarfa de la gât: trece-o prin dreptul umerilor, arcuindu-ţi spatele sau chiar foloseşte-o pentru a-l trage pe el mai aproape de tine. Ulterior, o poţi folosi pentru a-l lega!

Dezbracă-te încet

Cu mişcări lente, începe să te dezbraci. Scapă, uşor-uşor, de jachetă, întorcându-te cu spatele la el, dar privindu-l sugestiv peste umăr. Desfă jacheta şi permite-i să alunece de pe braţele tale.

Următorul pas este să îţi dai jos fusta. Şi în acest caz, mişcă-te încet şi senzual, rămânând cu spatele la iubitul tău. Odată ce ai desfăcut-o, permite-i să cadă pe podea, după care ieşi din ea şi las-o în locul în care a căzut.

Atenţie la încălţări

Pentru că striptease-ul să fie senzual, ai nevoie neapărat de încălţări cu toc înalt. Însă evită-le pe cele pe care nu le poţi da jos cu uşurinţă (cu barete, fermoar etc.)! Eliminarea pantofilor nu este foarte sexy, prin definiţie, dar mişcările delicate, cât mai feminine cu putinţă, te vor ajuta să treci şi peste acest hop.

Elimină ciorapii

Presupunând că te-ai pregătit cu ciorapi delicaţi peste genunchi şi portjartier, pasul următor este să îi rulezi senzual de pe picior. Fixându-ţi iubitul cu privirea, pune-ţi un picior pe un scaun şi rulează încet ciorapul. Repetă procesul şi la celălalt picior. Pentru un plus de senzualitate, înfăşoară ciorapii în jurul gâtului partenerului.

Scapă de lenjeria intimă

În acest moment, eşti îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Primul element de care vei scăpa este sutienul. Menţine suspansul cât mai mult posibil, privindu-ţi iubitul în ochi. Lasă bretelele să îţi cadă de pe umeri, întoarce-te cu spatele şi desfă sutienul. Nu-l da jos de tot, păstrându-l înca pe sâni. Întoarce-te cu faţa la partener şi trage uşor sutienul cu o mână, în timp ce cu cealaltă îţi acoperi sânii. După această perioadă de tachinare, a venit momentul să îţi laşi sânii liberi şi să te joci cu ei pentru a-ţi stârni iubitul.

În continuare, elimină ultima piesă vestimentară: chiloţeii. Pentru a-i da jos ca la carte, evită să îţi ţii picioarele lipite. Dimpotrivă, pune un picior în faţa celuilalt şi abia apoi începe să rulezi chiloţeii încet, până la genunchi, când vor cădea pe podea.

Ultima tachinare

Înainte de a te arunca în braţele iubitului, permite-ţi să faci câţiva paşi prin încăpere, mângâindu-ţi trupul. În cele din urmă, el nu va mai rezista tentaţiei şi te va lua în braţe pentru o partidă fierbinte de sex!

Recomandări