Tatuajele lui David Beckham prind viață în noua campanie UNICEF

Tatuajele lui David Beckham prind viață în noua campanie UNICEF

De 10 ani ambasador UNICEF, David Beckham susține noua campanie a organizației umanitare împotriva violenței asupra copiilor.

unicef

UNICEF a dat publicității un videoclip, intitulat "Violența îi poate marca pe copii pentru totdeauna", în care tehnica de editare video a reușit lucruri remarcabile.

În imagini, zecile de tatuaje ale fostului star al lui Manchester United, Real Madrid și AC Milan au fost animate, pentru a prezenta fracțiuni din evenimente ce pot lăsa amprente adânci asupra copiilor care cad victime violenței.

tatuaj

"Tatuajele sunt semne care deseori reprezintă amintiri speciale, dar milioane de copii poartă semne pe care nu le-au ales și care le vor rămâne toată viața. Abuzul - de natură fizică, sexuală și emoțională - este larg răspândit și milioane de copii din întreaga lume au parte de violență acasă, în școli, în mediul online și în propriile comunități. Violența împotriva copiilor nu e inevitabilă. E posibil să rupi acest ciclu al violenței împotriva băieților și fetelor", e textul scris de UNICEF alături de videoclipul emoționant.

Beckham (41 de ani) a scris și pe contul lui de Instagram că "violenţa împotriva copiilor este inacceptabilă. Copiii nu ar trebui să fie niciodată în pericol… Sunt bucuros să văd munca UNICEF şi zâmbetele de pe feţele acestor copii", este mesajul transmis de fotbalist.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări