Te-ai hotărât să mănânci sănătos, dar nu știi de unde să începi? Înscrie-te la cursul "ABC-ul alimentației vii", cu Lucia Gavriliță

Te-ai hotărât să mănânci sănătos, dar nu știi de unde să începi? Înscrie-te la cursul "ABC-ul alimentației vii", cu Lucia Gavriliță

În octombrie, Lucia Gavriliță, consultant în nutriție vie, renumită pentru pasiunea cu care se implică în promovarea alimentației sănătoase pentru întreaga familie, va desfășura Cursul "ABC-ul alimentației vii". Astfel, toți cei preocupați de sănătate și alimentație echilibrată, cei care s-au hotărât să mănânce sănătos, dar nu știu de unde să înceapă, au posibilitatea să participe un Curs exclusivist, ținut în grup restrâns și configurat a se desfășura într-o manieră interactivă, concretă și practică, în format 3+1: 3 ateliere teoretico-practice cu informație utilă, rețete, degustări și, peste o lună, la o întâlnire de follow-up.

Pentru a-și atinge potențialul maxim de sănătate, frumusețe și stare de bine, participanții vor învăța cum să facă alegerile corecte în materie de alimentație, cum să implementeze obiceiuri sănătoase cât mai ușor de aplicat în practică, cum să își asume responsabilitatea propriei vieți și să asimileze deprinderi pentru o existență fără boli. De asemenea, vor afla mai multe și despre metodele naturiste de protejare a sănătății și de prevenire a bolilor, pentru a evita dezvoltarea afecțiunilor direct dependente de o alimentație necorespunzătoare.

Mâncați corect ca să vă simțiți bine

Se știe că o stare de sănătate vibrantă nu se obține pentru că ai noroc sau din întâmplare. La fel ca toate lucrurile valoroase, ea trebuie crescută și îngrijită cu dragoste. Pentru a ne hrăni sănătos e nevoie de educație, motivație, perseverență și, nu în ultimul rând, de o îndrumare adecvată. Conținutul cursurilor ținute de Lucia Gavriliță este bazat pe o experienţă de peste 9 ani de practicare a celor predate, dar și ca rezultat al cursurilor de instruire specializată în instituții cu renume mondial în acest domeniu, printre care menționăm Institutul “Hippocrates” din SUA.

 

În urma acestul Curs vei pleca acasă cu idei concrete și rețete sănătoase, dar și cu o imagine clară despre pașii pe care îi ai de făcut și instrumentele pe care le poți folosi pentru reechilibrare - Lucia Gavriliță.

 

Înscrie-te!

Cursul va avea loc pe 16, 17 și 18 octombrie 2018, orele 18:00-20:30, și pe 16 noiembrie - Atelierul de Follow-up, în incinta Centrului „Speranța” din bd. Traian 12/2, etajul 2, or. Chișinău.

Taxa de participare este de 2500 lei!

În cazul în care îți dorești să participi la Cursul "ABC-ul alimentației vii", dar taxa de participare este un impediment, poți beneficia de oferte speciale:

- 2000 lei dacă achitați până pe 6 octombrie 2018
- 4000 lei pentru doi membri de familie
- 50% dacă veniți cu încă 2 persoane
- Bonus exclusiv: 2000+1500 + participarea GRATUITĂ la Atelierul „Grădina ecologică din bucătăria ta”.

Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să completeze formularul AICI!

Pentru informație tehnică: 079 77 55 14, Liliana.
Pentru informație ce ține de tematică și conținut: 079 77 55 11, Lucia Gavriliță.

Pagina evenimentului de Facebook o puteți găsi AICI:

Locurile sunt limitate!

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Recomandări