Tendințe 2019: se poartă dantela!

Tendințe 2019: se poartă dantela!

Sezonul de primăvară-vară 2019 vine cu câteva surprize, din punct de vedere vestimentar. Iar una dintre aceste surprize este dantela, care urmează să fie un adevărat must-have în garderoba oricărei fashioniste, odată cu încălzirea vremii. Vezi ce designeri au integrat dantela în colecțiile lor și cum ne propun să o purtăm!

 

 

Detalii din dantelă

Sezonul care stă să înceapă probabil că va aduce în magazine o mulțime piese vestimentare cu detalii din dantelă. Majoritatea designerilor au integrat astfel de detalii în colecțiile lor de primăvară-vară 2019, drept urmare prezența dantelei n-ar trebui să te mai surprindă. La mâneci, pe gulere ori de-a lungul liniei decolteului, dantela o să domine în tendințele sezonului cald 2019.

Burberry și Saint Laurent

 

Inserții provocatoare

Dantela e un detaliu sexy care poate da un farmec aparte oricărei ținute. Însă inserțiile din dantelă pot transforma total o piesă, cu atât mai mult dacă vorbim de o rochie pentru ocazii speciale.

Elie Saab și John Galliano

 

O combinație de piese în tendințe

În propunerile designerilor, am văzut mai multe ținute formate dintr-o combinație de elemente în tendințe. În cazul dantelei, acesta a fost alăturată atât pieselor plisate, foarte la modă și ele în sezonul de primăvară-vară 2019, cât și unor piese de inspirație sport, astfel încât contrastul dintre acestea să atragă atenția, iar efectul să fie unul spectaculos.

[caption id="attachment_25919" align="aligncenter" width="750"] Calvin Luo și Marco De Vicenzo[/caption]

 

Dantelă din cap până-n picioare

Unii designeri au propus pentru sezonul cald ținute realizate integral din dantelă. Dacă ești o femeie nonconformistă, căreia îi place să încerce mereu lucruri noi, acest trend ar putea fi pentru tine…

[caption id="attachment_25920" align="aligncenter" width="750"] Christopher Kane și Stella McCartney[/caption]

 

Eleganță de inspirație hippie

Ca în fiecare vară, și în sezonul estival 2019 piesele albe vor fi în tendințe. Însă anul acesta, datorită dantelei, rochiile albe de vară vor fi mai sexy și mai elegante ca oricând.

[caption id="attachment_25921" align="aligncenter" width="750"] Erdem și Giambattista Valli[/caption]

 

Trena din dantelă, surpriza sezonului de primăvară-vară 2019

Trebuie să recunoaștem că la asta nu ne așteptam. Însă designerii propun pentru sezonul cald și un trend mai excentric – alăturarea unei ținute casual, de zi, sau chiar a uneia sport, cu o trenă din dantelă. Rămâne de văzut însă dacă această propunere va ieși de pe podiumuri în stradă…

[caption id="attachment_25922" align="aligncenter" width="750"] Off-White și Sacai[/caption]

Sursa

Recomandări