Tendinţe nunţi 2013. Mov, culoarea must have pentru accesorii şi decor

Tendinţe nunţi 2013. Mov, culoarea must have pentru accesorii şi decor

Culoarea mov (violet, fucsia, ametist, lila, lavandă etc) se numără printre culoarea must have al noului sezon primăvară-vară 2013 atunci când vine vorba de designul de nuntă.

Daniel-Kim-Photography

Movul este cea mai regală culoare: elegantă, sofisticată şi puternică. De la nuanţele cele mai subtile de mov la cele mai intense care par albastru închis, mov este o culoare care denotă stil şi creativitate. În acest sezon, movul nu mai este o culoare pe care doar excentricii o poartă, ba din contră. Movul este prezent în toate colecţiile designerilor, iar când vine vorba de accesoriile miresei, ai o gamă foarte variată la dispoziţie.

purple_bridal_party_3

Dacă vrei să integrezi o nuanţă de mov în nunta ta, ai multe opţiuni la dispoziţie: rochiile domnişoarelor de onoare, buchetul tău de mireasă, accesoriile de păr, bijuteriile, geanta, unghiile, mănuşile, pălăria, voalul, jarteluţa, aranjamentele florale, mărturiile, florile de pus în piept, lumânările, iluminatul sălii unde va avea loc petrecerea şi lista poate continua încă pe atât.

Pentru multă lume, nuanţele de mov nu sunt chiar cele mai comfortabile culori de purtat pentru că întotdeauna atrag atenţia. Dacă eşti mireasă şi nu îţi surâde ideea de prea mult mov la nuntă, poţi integra totuşi culoarea în buchetul de flori.

KAREN-TRAN-event-designer-purple-bridal-Bouquets-the-bridal-circlec

bo2În topul accesoriilor violet pentru mirese sunt bijuteriile. Fie că vorbim de cercei sau de colier, ametistul sau cristale cu o nuanţă violet vor adăuga culoare şi contrast ţinutei de mireasă, în timp ce tu te poţi lăuda că eşti o mireasă la modă. BME10Când vine vorba de jarteluţă, se pune întrebarea: cu sau fără? Momentul scoaterii jartierei la nuntă va fi urmărit de toată lumea cu mult interes, aşa că dacă alegi cu jartea, alege una care să iasă în evidenţă.

il_fullxfull.172153459

Dacă vrei să scoţi şi mai mult în evidenţă rochia albă şi coafura de mireasă superbă, atunci alege accesorii de păr mov. Accesoriile de păr violet, mov, lavandă etc vor crea un look sofisticat şi elegant.il_fullxfull.368517045_b2ea

 1

Text: Sabina Nicolaev
Foto: terra.com

Recomandări