Top 3 cele mai reușite fotografii cu Meghan Markle și Prințul Harry din 2019, în opinia fotografului regal

Top 3 cele mai reușite fotografii cu Meghan Markle și Prințul Harry din 2019, în opinia fotografului regal

Fotograful regal, Samir Hussein, a realizat un top 3 cele mai bune fotografii cu Meghan Markle și Prințul Harry pentru 2019. Să vedem ce a ales și de ce le consideră cu adevărat reușite!

Cu doar o lună și jumătate înainte de Noul An, fotograful regal, Samir Hussein, a decis să facă bilanțul lucrărilor sale. Dintr-un număr mare de fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry făcute de el în 2019, Hussein a ales doar trei poze, pe care le-a considerat cele mai de succes.

Prima imagine care a intrat în această colecție a fost făcută pe 24 februarie 2019, în timpul turului regal al lui Megan și Harry în Maroc. Fotografia a fost realizată în timpul unei întâlniri a ducilor cu elevii și profesorii școlii locale. În cadru, însărcinată în acea perioadă, Megan se agață ușor de pieptul lui Harry.

"Aici i-am capturat în munții Atlasului, în timp ce urmăresc cum studenții locali joacă fotbal. Gravida Megan se apropie instinctiv de Harry și își pune capul pe umăr, iar el, observând acest lucru, zâmbește. Fotografia a fost făcută cu doar câteva luni înainte de nașterea lui Archie și arată o idilă absolută între ei", a precizat Samir Hussein.

A doua, cea mai de succes fotografie, potrivit lui Samir, a fost realizată pe 8 iunie 2019, la parada militară anuală în onoarea zilei de naștere a Reginei Elisabeta. În respectiva fotografie, Ducii de Sussex se plimbă într-o trăsură și salută cu bucurie mulțimea jubilantă.

"I-am fotografiat pe Megan și Harry la paradă, pe 8 iunie 2019, la scurt timp după ce s-a născut Archie. Publicul s-a bucurat să vadă cuplul regal și amândoi păreau foarte mândri și mulțumiți. Am prins exact momentul în care Megan și Harry se uitau în direcția mea, iar ducesa chiar saluta mulțimea", a explicat Hussein.

Ultima fotografie a fost realizată pe 23 septembrie 2019 și o surprinde pe Meghan dansând cu o localnică în timpul unei vizite în orașul Nyanga, în cadrul turneului regal din Cape Town, Africa de Sud.

"Aceasta este o fotografie foarte neobișnuită pentru reprezentanții familiei regale, pentru că o reprezintă pe Megan dansând, bucurându-se pe deplin de moment", a completat Samir.

Recomandări