Top 4 zodii binecuvântate de Dumnezeu în 2020

Top 4 zodii binecuvântate de Dumnezeu în 2020

Anul 2020 va aduce veşti excelente pentru unele dintre zodii, întrucât vor avea parte de schimbrăi drastice, atât în plan amoros, cât şi în plan profesional. Va fi, însă, anul lor, motiv pentru care totul le va merge ca pe roate. Care sunt cele mai norocoase zodii, află în mai jos:

Taur 

Principalul obiectiv al Taurului este să isi stabileasca o rutină şi să o urmeze zi de zi. Este probabil că face acelaşi lucru de câţiva ani şi că i se potriveşte foarte bine. Însă, cu Uranus, planeta schimbarilor neasteptate, care va parcurge acest semn în următorii câţiva ani, Taurul poate simţi dorinţa bruscă de a face modificari in viata sa pe parcursul anului 2020.

În 2020, Taurul ar putea să se desprindă în sfârşit de zona sa de confort şi să întâlnească oameni noi, să descopere locuri noi şi lucruri neobişnuite. Este o idee de schimbare pe care ar putea să o respingă la început, dar în timp va fi sedus de ceea ce este nou, potrivit ce-spun-astrele.ro

Taurul ar putea începe anul 2020 promiţând că va fi deschis la aceste experienţe noi, pe măsură ce apar. Jupiter, Saturn şi Pluto ocupă cea de-a 9-a Casă a Taurului tot anul, oferind oportunităţi de călătorie şi conexiuni spirituale profunde. Anul 2020 ii va permite Taurului să-şi lărgească orizonturile, potrivit specialistilor in astrologie.

Scorpion 

Scorpionul a avut un an destul de agitat cu Uranus în cea de-a 7-a Casă a parteneriatului, care a dus la legaturi complicate, angajamente şi pauze. Neptun, planeta viselor si iluziilor, a trecut de ceva timp prin casa a 5-a a romantismului pentru Scorpion, păstrând lucrurile vagi şi confuze în relaţiile sale.

Dar luna martie va fi o perioadă de mari schimbări pentru acest semn. În perioada 6 martie – 3 aprilie 2020, Venus va tranzita casa a 7-a a parteneriatului pentru Scorpion, oferindu-i posibilitatea de a restabili ordinea în viaţa sentimentala. O relaţie deja existentă ar putea evolua la un alt nivel sau ar putea avea loc o intalnire promitatoare.

Pentru Scorpion, cele mai mari schimbări din 2020 vor atinge viata profesionala, aducându-le noi oportunităţi şi conexiuni mai bune.

Săgetător 

Dacă există un lucru care defineşte un Săgetător, este independenţa sa. Nu suportă să se simtă ca o pasăre in colivie. Îi place să iasă in public şi să meargă într-o aventură imediat ce apare ocazia.

Astfel, în 2020, cea mai importantă schimbare pentru acest semn va fi o nouă dorinţă de a-şi examina îndeaproape relaţiile sau chiar de a le stabiliza. Două eclipse lunare pe axa Gemeni / Săgetător, una în iunie şi cealaltă în noiembrie, vor schimba energiile, iar Sagetatorii simt nevoia de o stabilitate si o legatura pe termen lung. Dacă o persoană ii trezeşte interesul, Săgetătorul ar trebui să-şi regândească viaţa şi să includă un partener în planurile sale de viaţă, sfatuieste ce-spun-astrele.ro.

Capricorn 

Anul 2020 va fi un an cu mari schimbări pentru Capricorn. Pe 12 ianuarie, va exista conjuncţia dintre Pluto şi Saturn, în prima Casa a sinelui. Conexiunile puternice ar putea fi benefice pentru acest semn şi va fi, de asemenea, începutul unui an cu multe schimbari si transformari.

Jupiter va fi prezent şi în următoarele douăsprezece luni, ceea ce înseamnă mari oportunităţi pentru Capricorn. Acesta va cântări pro şi contra fiecare situaţie şi va gândi de două ori înainte de a face schimbări majore, din cauza numărului mare de opţiuni disponibile.

Eclipsele vor avea loc în ianuarie, iunie şi iulie pe axa Capricorn / Rac. Capricornul va lega conexiuni noi şi va pune capăt tuturor relaţiilor care îl împiedică să înflorească pe deplin. Poate însemna încheierea unei relaţii care nu funcţionează sau renunţarea la relaţii toxice. Sursa

Recomandări