Top 5 cărți de dezvoltare personală

Top 5 cărți de dezvoltare personală

Vara poate fi o perioadă bună pentru lectură. De aceea îți propunem câteva cărți de dezvoltare personală care te pot ajuta să faci progrese în viața personală și să te apropii de scopurile propuse.

1. Cheile secretului de Daniel Sevigny

Cheile secretului, lucrarea lui Daniel Sevigny, este un adevărat manual practic care explică tehnica organizării gândirii.

De aproape douăzeci de ani, autorul predă această metodă în întreaga lume și zeci de mii de persoane o aplică în viața lor de zi cu zi, atât în America, cât și în Europa. Faptul că atâtea persoane continuă s-o utilizeze constituie fără îndoială dovada că tehnica este ușoară și mai ales eficace. Așa că acționează fără ezitare! Preia controlul vieții tale. Elimină gândurile negative. Începe să folosești de astăzi „Cheile Secretului” pentru că la ușă așteaptă iubirea, succesul, fericirea.

2. Lasă grijile, începe să trăiești de Dale Carnegie

Scopul acestei cărți este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumină și să glorifice o mulțime de adevăruri vechi și fundamentale, să te determine să faci ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie îl regăsim în topul celor mai bine vânduți autori din toate timpurile. La jumătate de veac de la moartea lui, atât scrierile, cât și cursurile sale sunt la fel de solicitate ca și în primii ani după lansare.

“Odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama că una dintre cele mai mari probleme ale adulților era îngrijorarea. Era limpede, aveam nevoie de un manual despre învingerea grijilor!”, spunea Dale Carnegie.

3. Puterea extraordinară a subconștientului tău, de Joseph Murphy

Această carte își propune să explice modul în care omul trebuie să gândească, precum și imaginile benefice ce trebuiesc cultivate cu perseverență în minte, pentru a crea și transformă propriul său destin.

Sunt prezentate tehnici adecvate care permit ființei umane să se branșeze la puterea colosală a subconștientului ei, oferindu-i șansa să obțină tot ceea ce dorește.

4. Poți să-ți vindeci viața, de Louise Hay

Cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viața a milioane de oameni. Foarte mulți cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepția asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic și asupra bunăstării psihice.

În această lucrare inspirată, autoarea își prezintă viziunea profundă legată de relația care există între minte și corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile și ideile limitative și ne ajută să înțelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor și ale disconfortului.

Plin de idei și de strategii care și-au dovedit eficiența pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îți va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi.

5. Secretul- învățături zilnice, de Rhonda Byrne

În întreaga lume, Secretul călăuzește milioane de oameni către viața visurilor lor. Acum, prin Secretul – învățături zilnice, autoarea, Rhonda Byrne, te conduce către următorii pași vitali pe care trebuie să îi faci pentru a transpune în viață principiile Secretului.

Dacă vei pune în practică cele 365 de învățături noi care descriu marile principii ale Secretului, cunoștințele tale despre legea atracției vor ajunge la un nivel mult peste ceea ce-ți poți imagina. Mai multă bucurie, abundență și binecuvântări – în fiecare zi din viața ta.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări