Trăiește viața în roz - o nouă luptă împotriva cancerului la sân!

Trăiește viața în roz - o nouă luptă împotriva cancerului la sân!

Avon continuă lupta împotriva cancerului la sân prin intermediul unui eveniment social în centrul capitalei. Astfel, duminică, 21 septembrie, în Scuarul Catedralei din Chișinău, începând cu ora 13.00, va avea loc evenimentul social „Trăiește viața în roz”, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor, inițiată de Avon Moldova.

Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi de Avon, vor acorda asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: jocuri, competiţii pentru copii și părinţi, atelier de handmade şi multe alte surprize roz.

Evenimentul se va încheia cu un concert susținut de artiștii autohtoni Maxim Zavidia, Samir Loghin, Afina Madoean, Anette și câștigătorii „Românii au talent” - Brio Sonores.

Afis

„Compania Avon contribuie la starea sănătății femeilor din Moldova, promovând activ campaniile sociale. În ajunul Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân îndemnăm femeile să facă controlul la timp și să aibă grijă de sănătatea sa. Invităm pe toți să participe la eveniment, deoarece vor avea ocazia să discute cu medici și psihologi, dar și să contribuie la strângerea de fonduri pentru a ajuta femeile care luptă cu această maladie”, a precizat Roxana Popescu, Director Avon Cosmetics Moldova.

„Niciodată nu am fost indiferenți față de evenimente caritabile și mereu am susținut faptele nobile! Cancerul la sân este o problema foarte răspândită în R. Moldova, iar pentru a face minuni și a ajuta femeile să se facă bine, trebuie să ne unim eforturile. Vă așteptăm la eveniment”, au declarat artiștii din trupa Brio Sonores.

Despre Campania pentru Sănătatea Sânilor

Începând cu 2005 Avon Moldova susține „Campania pentru Sănătatea Sânilor”. În acești ani clienții noștri au procurat peste 30.000 de produse cu fundiță roz, contribuind la strângerea de fonduri pentru această cauză. Astfel, au fost finanțate două programe destinate informării și educării femeilor privind depistarea precoce a cancerului la sân, respective 10.000 de femei din localitățile Moldovei. De asemenea, Avon Moldova a donat circa 12.000 euro, constând în echipamente medicale, către centrele oncologice din țară.

Sursa: după comunicatul de presă

Recomandări