“Am trei copii, dar pe unul din ei îl urăsc”. Cuvinetele unei mame au șocat o lume întreagă!

“Am trei copii, dar pe unul din ei îl urăsc”. Cuvinetele unei mame au șocat o lume întreagă!

Disperată din cauza situației în care se află, o mămică a cerut sfaturi pe rețeaua socială Reddit. Sub protecția anonimatului, ea a recunoscut că își urăște al treilea copil, un băiat în vârstă de trei ani și chiar că și-a dorit la un moment dat ca el să moară în somn. Așa cum era de așteptat, confesiunea ei a uimit mii de internauți.

Aflată într-o situație dificilă, mama le-a cerut oamenilor să nu o judece și a explicat de ce al treilea copil este o povară pentru ea. Ea mai are două fetițe în vârstă de șase, respectiv opt ani.

Dacă primele doua sarcini au fost dorite, cea de a treia a fost un accident. După ce a născut două fetițe, femeia a decis împreună cu soțul ei să nu mai facă alți copii. Dar, deși folosea metode contraceptive, a rămas însărcinată și a treia oară. Mai mult, a descoperit sarcina abia la 16 săptămâni, când deja era prea târziu pentru un avort.

Mama a recunoscut că a plâns mult când a aflat de sarcină. Nu își dorea să aibă încă un bebeluș în casă.

„Știu cât de urât sună, dar mi-am dorit ca sarcina să fie cu probleme, să pot face avort. Însă fătul a fost sănătos. Mimam fericirea de câte ori eram felicitată. Nu aveam cum să dau copilul spre adopție când deja aveam acasă două fetițe. Nu aș fi putut să le explic că îl vom da pe fratele lor, când ele sunt suficient de mari să înțeleagă că mama e însărcinată”, explică femeia.

Situația s-a înrăutățit când mama a fost disponibilizată în săptămâna 36 de sarcină, deși acest lucru este ilegal.

„Probabil aș fi avut o carieră înfloritoare dacă nu era această sarcină. Acum am un loc de muncă pe care îl urăsc”, srie femeia.

În plus, dacă cele doua fetițe au fost bebeluși liniștiți și cuminți, băiatul a avut colici și reflux, și nu a dormit o noapte întreagă până la 15 luni.

„În primele 18 luni din viața lui, l-am urât cu adevărat. Nu vreau să se supere cei care au suferit o asemenea pierdere, dar eu și soțul meu am fi fost ușurați dacă acest copil ar fi murit în somn”, a scris femeia.

Mai târziu, băiețelul a devenit un copil dificil.

„De fetițe am grijă pentru că le iubesc din tot sufletul. De băiat am grijă pentru că sunt obligată. Când vrea să vorbească cu mine, nu am niciun chef. Când mă îmbrățișează nu simt nimic. Ne dorim să nu se fi născut niciodată”, continuă mama.

Femeia știe că aceste gânduri nu sunt normale din partea unei mame și urăște faptul că simte așa. Ea a spus că a vorbit cu mai mulți psihologi, dar niciunul nu a putut să o ajute.

Deși mulți dintre cei care au citit confesiunea au fost scandalizați, unii utilizatori Reddit au recunoscut că simt același lucru.

„Sunt într-o situație similară. Copilul pe care nu mi l-am dorit are azi 14 ani. Avortul era interzis în țara mea la momentul respectiv. Sentimentele astea nu vor dispărea niciodată”, a răspuns un alt internaut.

Sursa

Recomandări