Trucul periculos la care apelează Kim Kardashian pentru un decolteu perfect

Trucul periculos la care apelează Kim Kardashian pentru un decolteu perfect

Kim Kardashian a dezvăluit secretul unui decolteu perfect!kim1Cunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe și ținute curajoase pe care le adoptă pe covorul roșu, starleta americană a dezvăluit pe Instagram care este secretul său pentru un decolteu perfect atunci când îmbracă rochii ultra decoltate fără să poarte sutien.

Așadar, pentru a-și susține sânii generoși ca dimensiune, Kim Kardashian folosește bandă adezivă specială, ce poate fi cumparată din magazinele de papetărie.

kim

„Azi aflați secretul decolteului pe care l-am purtat de-a lungul anilor pe covorul roșu”, a scris Kim pe contul său de Instagram, unde a postat o fotografie în care se poate vedea faptul că aceasta își susține sânii cu ajutorul unor benzi adezive.

Doar că este un truc foarte simplu poate avea urmări periculoase pentru cele care apelează la el, banda adezivă putând leza sau irita pielea.

"Asigurați-vă că nu aveți nici o loțiune pe piele atunci când aplicați banda pentru a ridica sânii. Doar ține-te bine pentru când este timpul să o dai jos. LOL", a mai scris Kim Kardashian.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări