Trupa Andre a relansat piesa „Moșule, ce tânăr ești” în colaborare cu Iuliana Beregoi

Trupa Andre a relansat piesa „Moșule, ce tânăr ești” în colaborare cu Iuliana Beregoi

În pragul Sărbătorilor de iarnă, André și Iuliana Beregoi le oferă fanilor o mega-supriză: o reinterpretare fresh a celebrei piese ”Moșule ce tânăr ești”. Piesa te poartă într-o lume de basm, înconjurată de magia Crăciunului, iar videoclipul dezvăluie prin imagini povestea din spatele versurilor.

Varianta originală a piesei, care a stat pe buzele tuturor ani întregi, în spefcial în perioada sărbătorilor de iarnă, a fost lansată acum 22 de ani de trupa André.

În doar 24 de ore de când a fost încărcată pe YouTube, piesa a adunat peste 135.000 de vizualizări, semn că se bucură de un real succes în rândul fanilor. 

Trupa André s-a reunit în urmă cu doar doi ani, după ce au lansat piesa ”Reset la inimă”, prima piesă după mulți ani de pauză. 

André s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul "Liberă la mare" și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații - generația André, ce înseamnă nu mai puțin de șapte albume lansate, cinci discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

În anul 2001, André a fost desemnată "Cea mai bună trupă pentru adolescenți", iar cele două fete au fost numite "Reginele muzicii dance", potrivit infomusic.ro.

Iuliana Beregoi a reușit să-și strângă o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare. Artista a reușit să devină cunoscută atât ca interpretă, cât și ca actriță, iar rolul pe care l-a jucat în serialul „Lara” i-a adus multe beneficii.

Recomandări