Uite cum arată copiii din filmul "Arrivederci", la 9 ani de la lansare

Uite cum arată copiii din filmul "Arrivederci", la 9 ani de la lansare

La 9 ani de la lansarea filmului „Arrivederci”, în regia lui Valeriu Jereghi, protagoniștii filmului, frații Mihaela şi Ionel Babenco, sunt de nerecunoscut. Cei doi au 14 ani, respectiv 16 ani și sunt acum adolescenți în toată regula!

Actorii filmului au avut o mică reuniune săptămâna trecută pentru a participa la Zilele Filmului Moldovenesc desfășurat la Orhei, alături de regizorul Valeriu Jereghi. Aşa cum se observă şi în imaginile de mai jos, atât Ion, cât și Mihaela, au crescut frumos și se declară norocoși că au avut șansa să joace în filmul lui Valeriu Jereghi.

„Copiii din "Arrivederci" - Mihaela şi Ionel Babenco au crescut, mâine-poimâine vor avea şi ei copii, acum sunt sigur - copilaşii lor vor avea o altă soartă decât personajele din film jucate de părinţii lor”, a declarat Valeriu Jereghi, cel care a obținut numeroase premii internaționale cu lungmetrajul „Arrivederci” - o poveste adevărată despre drama a doi copii a căror mamă este plecată la muncă peste hotare.

 

După „Arrivederci“, viața celor doi frați nu s-a schimbat semnificatitv. Între timp, în familia lui Ion și Mihaela au apărut încă doi băieţi, gemenii Pavel şi Eduard.

Text: Alina MATEI
Foto: Facebook

Citește doar ceea ce merită. Urmărește-ne și pe Facebook!

Recomandări